Humor Z Piekła Rodem

Status
Zamknięty.

Kettger

Handlarz
Witam. Ostatnio wpadł mi do głowy pewien pomysł - można by stworzyć forum, w którym userzy wymieniali się prześmiesznymi textami, ogłaszali przeróżne plotki, walili ściemy itp. Można by także było tworzyć topici oczerniające największych głupków z naszego kraju. Osobiście mam już kilka - moim zdaniem niezwykle trafionych - pomysłów na tematy w tymże dziale. Pomyślcie nad tym. ;)

PS. Posty w tym dziale nie byłyby nabijane, a on sam dostarczyłby nam wszystkim niesłychanej dawki humoru. :)
Pozdrawiam.

Franklin

Member
Jak będę chciał posłuchać świeżych plotek to usiądę pod moim blokiem... Np. ostatnio dowiedziałem się, że jestem ćpunem i alkoholikiem :D.
Nie, jestem zdecydowanie na niee, takie głupoty szkodzą zdrowiu. :p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Dokładnie. Jest dział hobby. Tam możesz sobie załóżyć taki temat. Po wielokroć były próby stworzenia nowego subforum(chociażby takie z poważnymi tematami) i każdo razowo to nie wypalało. Co moim zdaniem kończy dowód, a temat zamyka.

Dziękuje za uwagę.

Kacperex

KacŚpioszek
A ja jestem na tak :)
Jeśli dział ( bardziej subformu) będzie zagospodarowany przez ciebie w dużym stopniu, i będzie tam jakaś aktywnosc to można stworzyć subforum, by wyszczególnić ten humor.

temat otwieram

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
To mam pytanie dlaczego nie została wydana zgoda na subforum które by zawierało powazne tematy?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bo Kacpi to cieć....i tylko o niepoważnych rzeczach chce gadać :p

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(yeed @ 05-07-2008, 14:20) index.php?act=findpost&pid=188452
Bo Kacpi to cieć....i tylko o niepoważnych rzeczach chce gadać :p

otóż to ;)
Bo ja głupi jestem, ale to od przebywania z tobą.
[SIZE=24pt]

NO to może zostawimy samo TYLKO
[/SIZE]

aaaaa tylko moze być ^^^

Kettger

Handlarz
CYTAT(Kacperex @ 05-07-2008, 13:48) index.php?act=findpost&pid=188444
A ja jestem na tak :)
Jeśli dział ( bardziej subformu) będzie zagospodarowany przez ciebie w dużym stopniu, i będzie tam jakaś aktywnosc to można stworzyć subforum, by wyszczególnić ten humor.

temat otwieram

Dzięki bardzo. Chciłem więc zapytać kiedy to subforum zostałoby ewentualnie otwarte?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom