Hm Oferta Matrymonialna.....

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://www.widelec.org/krotkie_przemowieni...ie,id,1098.html

Zobaczcie filmik...nie zdradzę co on przedstawia....sami oceńcie jego zawartość
Mam tutaj pytanie czy uważacie, że można znaleźć kogoś w taki sposób?????
Czy człowiek wystawia się wyłącznie na pośmiewisko i szydzenie z jego osoby
Czy potrafili byście zrobić coś takiego jak ten koleś???
mielibyście na tyle odwagi i motywacji....a może desperacji..trudno mi to określić
Zastanawiam się czy takie formy prób poznawania nowych osób...są skuteczne
i czy ktoś może naprawdę znaleźć drugą połówkę przez internet

Wypowiadajcie się

swoją droga koleś mi trochę jodła przypomina xD

Off: mój 500 post...jestem wzruszony :) obym dożył następnych 500..tego sobie życzę

szczurek

Menda serowa
Weteran
Widzialem juz to w kilku źródlach. Co moge powiedzec, koles bedzie sławny prawie tak jak Kononowicz mimo ze nie miał takiego zamiaru.
Nigdy w zyciu nie zrobilbym czegos podobnego. Uwazam ze jesli masz z kims kiedys byc to i tak bedziesz. Jesli nie - trudno, nic na siłę.
Nie wiem czy koleś jest tak odważny czy ma tak nie równo pod sufitem, ale sposób w jaki sie wypowiada i to jakie ma zainteresowania pozostawia wiele do zyczenia :]

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Pierwszy raz to widze i mogę powiedzieć że mnie to nie zaskoczyło. Wielu jest ludzi o podobnych problemach i to jest normalne. Z tym że w życiu bym nie nagrał siebie, jako błazna szukającego dziewczyny.... W taki sposób to on może znaleźć tylko śmiech z jego osoby. Sam czasem mnie dobijał... ale wiadomo, człowiek jak człowiek. Powinien sie przejsc do baru i zagadac z laską... a nie na gg. A co do gg... zdąrzyłem przepisać :lol:

Johnny

Member
Hehe śmieszny koleś. ,,Najczęściej siedze w Pubie na piwku '' , Bardzo interesuje się szachami'' Hehe. Ja bym tak nie mógł mówic o sobie i jeszcze gdzieś to dac. Ale trzeba przyznac że koleś jest ,,odważny''

xenex

Member
Wspomóż bartka, w zbójach dali do tego link kilka dni temu, naprawdę niezłe, koleś ma nieźle pod sufitem. Szczerze to on robi z siebie debila, kto w taki sposób szuka ludzi, ech... trudno to skomentować, podsumowując ten człowiek jest nieźle walnięty co widać i to bardzo.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
zboczenia różne są.. ja bym tego nigdy nie zrobił.. podziwiam za odwage tego kolesia(być może to głupota z jego strony). eh... no cóż sposób wypowiedzi nie jest zbyt zachęcający. kozak i tyle :D ciekawe czy mu sie uda(jakoś w to wątpie :p )

btw. kompletnie nie wygląda na 17 lat, ja myślałem że to jakiś 12 latek (góra).. nawet ja wyglądam starzej od niego :D

Lares_

Paladyn Wody
hahahahhaahha xDD
A ja go podziwiam :pP
Taka odwaga ;p Widać, że koleś tego nie robił na poważnie, nie wiem po co takie wrzuty na niego. Nie ogarniam tutaj niektórych ;p
A pomysł naprawde przedni ;p nagrać własną promocje na googlevideo ;pp
I tak skromność:
Może się którjeś podobam? Nie wątpie xDD
hahahah. Naprawde koleś jest bezbłędny ;pp

iguś

Member
Z jednej strony go podziwiam, a z drugiej mi go żal. Musiał faktycznie być bardzo zdesperowany i spragniony towarzystwa, skoro nagrał coś takiego. Możliwe, iż uzyskał efekt odwrotny od swoich oczekiwań. Większość się z niego śmieje i nabija, ale pewnie znajdzie się jakaś dziewczyna równie samotna jak on. Może chłopaka faktycznie opuścili przyjaciele, biedak już nie wiedział co robić i w afekcie nagrał taki filmik. Ja tam wierzę w przeznaczenie i żadnych ofert matrymonialnych nie zamierzam zamieszczać :p, ale szanuję ludzi którzy tak robią. Tak się z niego nabijacie, a pewnie większość zapisała numer gg i skype xD.

Lord Viqux

Member
Co tu dużo mówić: koles zrobił z siebie po prostu debila :)
w zyciu bym nie zrobił czegoś takiego.. w taki sposób szukac dziewczyny to moim zdaniem trzeba mieć na bani ;] w ten sposób ów gość do niczego nigdy nie dojdzie... samotność czy brak drugiej połówki to dla mnie sprawa osobista i moim zdaniem nie powinno się tego tak nagłaśniać...
"nigdy nie miałem, że tak powiem, kobiety.." ekh, że tak powiem, troche zal mi go :)

pozdrawiam

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Nie wiem czy koleś jest tak szczwany i bez mrugnięcia robi po prostu show. Jeśli tak to całkiem niezły z niego aktor. Byłbym bardziej skłonny uwierzyć właśnie w to, że ów chłopak robi sobie po prostu jaja niż w to, że był to akt desperacki. Jeśli tak do dał on dowód niezwykłej głupoty, może nawet odwagi, ale jak wiemy czasami te słowa znaczą to samo. Mówił, że chce miłości, a nie „panny na pokaz”. Ciekawe, po mojemu to miłości nie można znaleźć, ona przyjdzie sama, znaleźć to można rzeczywiście „tylko” dziewczynę na pokaz. Nie wiem czy ów dżentelmen zdawał sobie sprawę, że jego działania osiągną przeciwny skutek. Nie będę się śmiał i kamienował go, gdyż nie wiem co on przeżywa, jednak pewne jest, że ów film jedynie mu zaszkodzi, zakładając oczywiście drugą opcję.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
A mi jest po prostu przykro kiedy widzę że ludzie którzy szukają miłości muszą posuwać sie do aż tak desperackich kroków. Kiedy widze coś w tym stylu naprawdę tracę wszelkie złudzenia że każdy znajdzie kiedyś swoja miłość i szczęście. Jeśli jednak zrobił to specjalnie to jest on dla mnie zwykłym chamem który nie wie że są na świecie ludzie którzy naprawdę przeżywają to co on tam pokazał. Jak powiedział Dadex ten film tylko mu zaszkodzi, a szkoda bo może chodziło mu tylko o wyjście z samotności, a czy to coś złego?

Z wyrazami szacunku. Godfather

Do góry Bottom