Heroes

Status
Zamknięty.

Szakall

Member
Heroes jest jedna z najlepszych gier strategicznych na swiecie i najlepsza czesc 3 bo wszystkie inne sa do kitu ja lubie takie gry ze budujesz zamek i ekipe i idziesz na podbuj nowego zamku czy na rozne bitwy. :rolleyes:

Didson

Member
Byłem w to dobry-ciekawa gra baa...klasyka nie tylko gatunku ale i gier ogólnie, sie gralo sie gralo...
Jednak mam małe zastrzeżenie, nazwa tematu powina nosić tytuł Seria Heroes of Might and Magic.

Pozdrawiam

Gralem w Heroes of Might and Magic 3 i 4.Bardziej spodobala mi sie trojka.Gdyby nie bylo opcji "Goracych Posladkow" gra pewnie nie odnioslaby tak wielkiego sukcesu.Dzieki tej opcji mozna grac z kolegami...chyba nawet do osmiu osob.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie no, z Heroes 3 nikt się nie może równać. Ta gra ma to coś, to coś czega jak dotąd żadna gra strategiczna nie przebiła. Nawet teraz lubię zagrać z kumplami w to w multi. Gra już stara ale bardzo jara. Jednym słowem Heroes 2 rządzi.
Niestety kolejne części to tylko spadek w doł :(

szczurek

Menda serowa
Weteran
Trzecia część to poprostu klasyka. Czwartą zrąbali ostro moim zdaniem, w piątke nawet nie gralem bo nie podobały mi się zapowiedzi.
Swego czasu bardzo dużo w to grałem, ostatnio dużo mniej aczkolwiek gra nieśmiertelna.

Dark Shadows

Active Member
Każdy szanujący się gracz powinien zagrać w Heroes 3. Ta gra jest legendą, klasyką i mimo swojego wieku dostarcza wciąż i wciąż dobrej zabawy. Grałem też w inne części (4 i 2) ale i tak wole trójeczkę. W 5 jeszcze nie grałem. Mam nadzieje, że uda mi się to nadrobić. :)

Pozdro.

Roioan

Member
BA- Gra to klasyka. Doczekała sie wielkiego dodatku tworzonego
do 3 części gry- Przebudzenie Bogów (In the Wake of the Gods)
Najlepsze części to 2 i 3. Dwójka za bajkową grafikę a trójka za fabułę.
Nigdy nie spotkałem takiej gry- Nie dość że uczyłem sie myśleć i grać
to jeszcze słówek a angielskiej wersji. Szczerze polecam, gdyż gra jest
nie zastąpiona jeśli jest z dodatkami.

YO

Laska

Active Member
Ta gra zabrała jakieś 4-5 lat mojego życia... Ile nocy nie przespałem przez partyjki w multi (no to gramy ostatnią kolejkę...3h później...no to teraz już NAPRAWDĘ ostatnia kolejka :D)... Trójka była (i jest) najwspanialszą grą w historii. Zwłaszcza z dodatkami (WOG rUlEzZzZzZzZ!!!!!!!!!!!!!111111111 :p ) niestety czwórka była duuużo słabsza (chociaż i tak sporo w nią grywałem), a piątka nie przyciągnęła mnie do monitora nawet na 10 minut :/ Szkoda zmarnowania tak genialnej serii...

PS. Ostatnio ściągnąłem sobie Heroes III na palmtopa :p

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Gra z którą mam niezliczoną ilość wspomnień ;p
Kto wie czy właśnie ta gra (mówię o III części) nie jest/była moją ulubioną. Poświęciłem jej mnóstwo czasu i opanowałem niemal do perfekcji. Świetny klimat, muzyka i ogromna grywalność. Czwarta część nie podobała mi się zbytnio, w piątą nie grałem. W I i II grałem bardzo dawno temu.
Klasyka, zawsze do niej wracam, nawet ostatnio podczas gdy w nic nie grałem.

Scatty

Member
Zaczepista gra. Obecnie często w nią gram! Oczywiście trójka najlepsza. Jeśli ktoś nie grał niech żałuje

Pozdro!

Phantom Lord

Active Member
Cóż, zawsze z serią Heroes of Might and Magic wiążą się moje, bardzo miłe wspomnienia. Gdy pierwszy raz zagrałem w Heroesa (oczywiście 3) miałem jakieś 6-8 lat. Od początku bardzo lubiłem tą grę, mimo, że strategiem ani nie byłem, ani nie jestem. Uwielbiałem tworzyć mój każdy zamek od początku i podbijać nowe 'kraje'. Nigdy nie wygrałem żadnej partii na wyższych poziomach, było to właściwie granie dla zabicia czasy, ale mimo to bardzo chętnie wracam do tej gry.
Pamiętam, że w pierwszych klasach podstawówki bardzo lubiłem zbierać karty z chipsów, które reklamowały Heroesa 4. Gra jednak na krótko mi się podobała i znudziła się po kilku dniach.
Heroes 5 również nie przykuł mojej uwagi. Grę odłożyłem po dwóch dniach...
W inne części nie grałem.

meiram

New Member
Grałam w I,II oraz III. Fajna gra, nie będę oryginalna III część podobała mi się najbardziej. Grywalność spora, można spędzić kilka godzin i tego nie zauważyć. Całkiem niedawno, bo w 2007 kupiłam zestaw 3 części i dopiero w to zagrałam. Musze jednak przyznać, że po pewnym czasie gra się zaczyna trochę nudzić, ostatnio leży u mnie na półce i po nią nie sięgam. <_<

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom