Hello!

Broother

Member
To tak. Mam 13 lat, ale nie myślcie o mnie, jak o dziecku, które nie potrafi posługiwać się forum... Pisałem już na wielu forach, ale to jest najlepsze :p Moje główne zainteresowanie, to jazda na desce. Inne, to informatyka i grafika komputerowa. Aktualnie gram w pierwszą część Gothica ;) Jeśli chodzi o typ muzyki, to rock. Mój ulubiony zespół, to AC/DC :D Jest dość znany... Mieszkam w Małopolsce (więcej nie powiem :D)

Tyle ode mnie, pozdro xD

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Widzę, że ciekawa osoba do nas zawitała. ^_^ Po kolei:
1. Witam Cię. :]
2. To jest najlepsze forum o Gothicu :D
3. Fajne zainteresowania, jak miałem 15 lat, czyli około 7 lat temu też jeździłem sobie na desce. :p
4. Słuchasz najlepszego gatunku muzyki :]
5. AC/DC jest super, ale wolę Guns N'roses :D
6. Jeszcze raz Cię witam. :D

Życzę miłego i długiego pobytu. :D

Pozdrawiam, Crisis.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam Cię serdecznie na najlepszym (według mnie) serwisu o grach z serii Gothic. Mam taką nadzieję, iż zostaniesz tu z nami na dłużej i będziesz brał aktywny udział w życiu forum ; ). A i nie masz się czym przejmować. Ja też mam 13 lat i jeszcze nikt (o ile pamięć nie myli ;p) mnie dzieckiem nie nazwał. To Ciebie na pewno też :). Pozdrawiam gorąco xD.

daria

Szejn
Weteran
Dlaczego myślisz, że jak ma ktoś 13 lat, to od razu go skreślamy?? :p Jeśli masz doświadczenie, to na pewno spamować nie będziesz i wkręcisz się no naszego życia... Poza tym interesujesz sie grafiką - ja też, więc witaj w klubie :D
Pozdro

Broother

Member
Jeśli chodzi o grafikę, to dopiero się uczę. A jeśli chodzi o wiek, to chciałem tylko podkreślić, że potrafię posługiwać się forum :p Raz się kłóciłem z jakimś gościem co miał 15 lat na innym forum i powyzywał mnie od dzieci neo. Mówił, że z dzieciakiem nie będzie gadał. Wtedy się dowiedziałem, że są ludzie i taborety, ale klamki? :D

Kyroge

Member
CYTAT(Daria @ 30-05-2008, 14:11) index.php?act=findpost&pid=183625
Dlaczego myślisz, że jak ma ktoś 13 lat, to od razu go skreślamy??

Ja niedługo kończę 12 lat i mnie nie skreślili :D Grafika - też początkująca jestem więc jedziemy Broother na tym samym wozie :p
Do tematu: Witam na GUP! Najlepszy serwis o sadze Gothic wg mnie :lol:
Jak ktoś wyzywa od dzieci neo - sam jest :D Kto się przezywa, sam się tak nazywa :lol: Mnie też raz wyzwali i to starsi, nie przejmuję się nimi :D
Pozdro

Broother

Member
Też się nie przejmuję, ale nie cierpię kłócić się z takimi du*kami ;)

daria

Szejn
Weteran
To może załóż swoją galerię w dziale "Galeria" hehe xD Na pewno fajnie będzie oglądać i dawać rady początkującemu... Zachęcam do pisania i częstego zaglądania na forum xD Temat zamykam... Wszyscy Cię witamy serdecznie :)

Do góry Bottom