Hejka

milioner

New Member
Siemka, jestem Kamil mam 12 lat i pochodzę z Włocławka, chodzę do 6 klasy podstawówki.Interesuje się :piłką nożną i grami komputerowymi a zwłaszcza Gothic 1 i 2 reszta jest nudna oprócz Gothic 4 ponieważ jeszcze go nie mam. Chciałbym w przyszłości zostać bramkarzem Realu Madryt.

Wysoki93

Active Member
Witamy na forum, zapoznaj się z regulaminem jak mówił ED i często odwiedzaj forum :)

Co do klubu RM, kiedyś grał on bardzo dobrze, ale te czasy już minęły i żadne gwiazdy jak widać tego nie zmieniły. Zresztą wczorajszy wynik 0:5 dużo daje do myślenia.
(mimo wszystko wolę obejrzeć mecz taki jak wczoraj, niż naszej ekstraklasy, gdzie ciągle się faulują i 'koszą' x))

Randal

Banned
Siemka, jestem Kamil mam 12 lat i pochodzę z włocławka, chodzę do 6 klasy podstawówki.Interesuje się :piłką nożną i grami komputerowymi a zwłaszcza Gothic 1 i 2 reszta jest nudna oprócz Gothic 4 ponieważ jeszcze go nie mam. Chciałbym w przyszłości zostać bramkarzem Realu Madryt.

Z Włocławka już cię lubię XD

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Marzenie zostania piłkarzem w takim wieku są często spotykane, pozostaje mi życzyć Ci powodzenia

Tru :( Smutny Epizod w moim życiu. Sytuacja zdrowotna mnie zdyskwalifikowała, chociaż na treningi namawiał mnie nasz piłkarski talent regionu.

Chaber

New Member
Jeśli "na poważnie" chcesz zostać jakimkolwiek piłkarzem to zachęcam do regularnych treningów już teraz, bo im później tym trudniej Ci będzie :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt. Dzieciaki ledwo nauczą się dobrze biegać, a już rodzicie posyłają je do szkółek. Im wcześniej tym lepiej

Do góry Bottom