Heja, Hej, Hello, Ludzie.

Geralt z Rivii1

New Member
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Sam nie wiem co napisać... Mam 14 lat, uwielbiam Gothica i inne RPG. No sam nie wiem. W każdym razie heja, hej, hello, ludzie.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witamy na forum, miło że wpadłeś.
Zawsze możesz napisać o sobie coś więcej, byśmy mogli lepiej Cię poznać.
Jesteś nowy więc proponuję zajrzeć do regulaminu, aby niepotrzebnie zadzierać z zielonymi :)
Cóż, życzę aktywności i nie uciekaj po tygodniu :)

Geralt z Rivii1

New Member
Ponieważ ShoutBox u mnie jeszcze nieaktywny, spytam tutaj. Dostałem od razu po rejestracji zaproszenie do buntowników, ale nie wiem jak je przyjąć. Powie mi ktoś?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Shoutbox jest dostępny po 5 napisanych postach więc poszperaj trochę po działach i już będziesz po chwili miał.

A tak w ogóle,

Witamy na forum, mamy nadzieję że będziesz się tutaj dobrze bawił oraz oczywiście będziesz przykładnych użytkownikiem,
Gdy znasz się na Gothic'u to możesz dołączyć do Zakonu Świętego Miecza w którym omawiamy sprawy związane z Gothic'iem.
Wszystko zależy do ciebie .

Powodzenia na forum, (przyzwyczaj się do naszego zachowania)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć, w tym smutnym dniu witamy kolejnego użytkownika forum. W tym temacie masz praktycznie wyjaśnione wszystko co się dzieje na forum:

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26784-co-w-trawie-piszczy/

Miłego czytania. Regulamin też radzę przeczytać ale z ogólnym zasad to nie używamy wulgaryzmów, nie piszemy podwójnych postów i tematów. To są najczęstsze wykroczenia.
Ponieważ ShoutBox u mnie jeszcze nieaktywny, spytam tutaj. Dostałem od razu po rejestracji zaproszenie do buntowników, ale nie wiem jak je przyjąć. Powie mi ktoś?

Przyjąć łatwo, masz link do tematu rekrutacyjnego Buntowników:

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/22085-rekrutacja-do-gildii-buntownikow/

Widzę, że masz w avku Wiedźmina, zapraszam do przeczytania najnowszych info dot Wiedźmaka 2

http://gothic.org.pl/arcania-a-gothic-tale/cd-projekt-spring-convention-2010.html

creative75

New Member
Witamy na forum.
Z tego co pamiętam : nie spamuj,poczytaj regulamin itp.
Zostań na dłużej,ja wpadłem i zostałem. :)
Pozdrawiam serdecznie.

mickos42

Member
Bo byłeś niegrzeczny:p Popatrz sobie po SB to sobie zobaczysz, chyba SPAM czy coś tam..

Geralt z Rivii1

New Member
Jak mogę popatrzeć po SB, skoro przez bana jest u mnie niewidoczny? To Nauczyciel sprowokował mnie z tymi Ruskimi.

tomisakis

Whiskas
VIP
Geralcie Ticz(Nauczyciel) już wielu sprowokował i się nie zmieni. Trzeba się nauczyć z nim pisać. A SB jest niewidoczny bo masz bana i sobie nie pooglądasz co piszą.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jakbyś nie wyskakiwał z głupimi tekstami odnośnie ostatnich wydarzeń, to bana by nie było.
Zobaczymy, może Cię odbanuję jak się skończy żałoba, może wcześniej -zastanowię się jeszcze.

Kacperex

KacŚpioszek
Geralt z Rivii1 witaj.

Niestety, ale musimy starać się trzymać jakiś poziom dyskusji. Stąd też pewno zarobiłeś bana na SB. Nie jest on jednak trwały.
Popisz na forum zapoznaj się z ludźmi i zobaczysz, że żyję się tu naprawdę dobrze ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Niestety pewnych reguł trzeba tutaj przestrzegać i wiedzieć z kim nie zadzierać. :)
Jeśli kto za bardzo będzie cię męczył i uznasz, że niesprawiedliwe to daj znać Juniorom.
Przyjrzymy się całej sprawie bliżej i ocenimy czy kara była adekwatna do występku lub czy nie była nad wyrost.

Życzę miłej zabawy i stonowanego języka..przynajmniej na początku. Pomoże ci to uniknąć utarczek z tymi, którzy pilnują tutaj porządku.
pozdrawiam

Fahrenheit

Pimpu?
Na co? Masz bana na shoutbox? Po pierwsze nie tym tonem, gdy prosi się o zdjęcie bana, najpierw powinno się chociaż przeprosić, albo napisać "proszę, zdejmijcie mi bana" :)

Geralt z Rivii1

New Member
No, na SB. I jakim tonem? Ja tylko grzecznie spytałem. A ban jest dla mnie bezpodstawny, bo tylko raz napisałem Ruskie. -.-

Fahrenheit

Pimpu?
Z tego co tu pisali, to skontaktuj się z yeedem, albo kimś innym z administracji.

Do góry Bottom