Hej!

Yellowish

New Member
Witam wszystkich, którzy zechcieli zmarnować 2 minuty pół minuty swego życia na przeczytanie tego tekstu. :)
Zacznijmy od tego, że mojego wieku jak i zarówno imienia na chwilę obecną nie zdradzę. Może później, jak dłużej z wami "pobędę". Na każdym forum jestem taki "anonimowy", że tak to ujmę. Ale "przejdźmy do rzeczy".
Urodziłem się - i obecnie mieszkam w Koszalinie. Strasznie pociąga mnie grafika komputerowa, jak i zarówno same komputery. Interesuję się jeszcze zjawiskami paranormalnymi i innymi podobnymi rzeczami. W wolnym czasie oglądam zapasy, przebywam na świeżym powietrzu z kolegami i słucham muzyki. Uwielbiam wszystko gatunki "rocka" i "metalu". Oprócz tego mój ulubiony kolor to żółty. Jeszcze strasznie lubię czytać książki i oglądać seriale. Moim ulubionym (serialem) są "Pamiętniki Wampirów",( ;)) zaś książką zdecydowanie "Władca Pierścieni". :D Uwielbiam oprócz tego jeszcze horrory. Jak mi chcecie jakiś polecić, to polećcie. W przyszłości mam zamiar zostać grafikiem komputerowym. Jak to nie wypali (w co iście wątpię, bo bardzo się będę starał ), postaram się o miano aktora/masażysty/piosenkarza. Jeżeli chodzi o forum to postaram się aktywnie udzielać i zawsze służyć pomocą.
To już na tyle. Bywajcie. Jeżeli chcielibyście jeszcze czegoś się o mnie dowiedzieć, walcie śmiało w tym temacie. :rolleyes:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
mamy już jednego takiego anonimowego starucha.. będziesz pasował.. chociaż wątpię aby dzielił Twoje zamiłowanie do teatru; witamy..

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Anonimowy staruch? A któż to taki, jeśli można wiedzieć?

Go go Power Biafra : D

Witaj an forum, korzystaj z tego co ono oferuje, baw się dobrze, dołącz do Zakonu oraz Górniczej Doliny a później do jednego z Obozów. Poczytaj "Co w trawie piszczy"(znajdziesz temat w większości subfor na samej górze) no i regulamin. Bądź grzeczny to nie będzie problemów ;)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Witaj bardzo.
Ja pszeczytałem w minóte takrze spoko.
Co do chororuw to polecam ludzko stonogę, światowej klazy kino.

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj w naszych skromnych progach. Może zaprezentujesz nam coś ze swoich graficznych prac? Ocenimy wykonanie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ahoj

Szukasz zajęcia jako grafik? Może będziesz robił szatę do gazetki xD

Btw witamy kolejną pogodną duszę w tym gronie plugawców.

Pozdrawiam stetryczały, upierdliwy i nadgorliwy yiiid

Do góry Bottom