[guild Wars]

Status
Zamknięty.

Khalid

Member
Każda osoba, która chciałaby zagrać w Guild Wars ( za darmo i legalnie !! ) niech przeczyta ten temat !!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Twórcy Guild Wars organizują pokaz dodatku do gry który będzie trwał od 20.01.2006 (od godziny 9:00) do 23.01.2006 (do godziny 8:59) czyli nie całe 3 dni.
Będą mogli zagrać WSZYSCY !! Nawet ci którzy nie posiadają gry.
Wystarczy, że zainstaluje klienta, który znajduje się pod tym linkiem (około 80 kb).
Potem należy założyć konto. Aby to uczynić trzeba podać numer seryjny gry. Oto one:

Amerykańscy gracze:
888D9-H27PG-NM72D-PLHJ1-2HG11
Europejscy gracze:
66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ

No a potem... można już grać i cieszyć się światem Guild Wars
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Z tego co mi wiadomo osoby które posiadają grę nie muszą instalować klienta, ponieważ będzie update i także będą miały dostęp do dodatku. Życzę miłej zabawy.
biggrin.gif

To byłoby na tyle. WSZYSTKO TO JEST LEGALNE ! KTO NIE WIERZY MOŻE TO SPRAWDZIĆ TUTAJ.

POZDRO "Khalid"

EDIT: Tu są 3 screeny z tegoż właśnie dodatku do gry Guild Wars: Factions

Yezo

Active Member
Czyli chodiz oto zeby ściągnąc jakis minimalny plik i co on zrobi mi update (chyba dość długi) i będe mógł grać przez 3 dni hmm dobre, dobre...Jkabys mi mógl napisać PM'a z dokladniejsza instrukcja i tłumaczeniem bo nie moge pojac jak sciagajac 80 kb bede mogl grac w GW
tongue.gif

Khalid

Member
Wszystko to przeczytałem na tej stronce i tam są wszystkie szczegóły. Chyba się nie pomyliłem gdyż wyraźnie tam pisze:
Przed paroma chwilami pojawił się w końcu, przez wielu oczekiwany, klucz na nadchodzącą weekendową zabawę z dodatkiem do Guild Wars. Jednak potrzebny jest on tylko tym, którzy jeszcze nie posiadają gry, gdyż posiadacze konta dostaną dostęp do zabawy jak tylko ona wystartuje.

Cisu

Member
No przyznam, że to jest bardzo ciekawe. Zawsze chciałem sobie zagrać w Guild Wars a teraz mam okazje i to jeszcze za darmo
happy.gif
. Jeżeli dokupię Ramu, to napewno to wypróbuje, a jeżeli nie, to i tak spróbuje
tongue.gif
. Heh widać, że twórcy chcą w ten sposób zainteresować większość graczy, którzy w to nie grali. Dla mnie jest to genialny pomysł. Wielkie podziękowania Khalid, za dostarczenie tego info. Sam bym tego nie znalazł ;].

Khalid

Member
Co do wymagań.... są naprawdę rozsądne
biggrin.gif

Oto one:
Pentium III 1 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 64MB (GeForce 4 lub lepsza), 2 GB HDD .

Tak więc zagrać w to może praktycznie każdy. Twórcy zrobili piękną grafikę, a w porównaniu do niej wymagania są bardzo niskie
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Tak więc polecam tą grę każdemu.

POZDRO "Khalid"

Blair

Członek #RN
VIP
Zarąbiście
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
No to mam weekend z głowy , chyba spędze go przy komputerze
biggrin.gif
biggrin.gif
To dobrze że twórcy GW zrobili taki pokaz , niektórzy ludzie po zagraniu sobie w to zakupią oryginał
biggrin.gif

Yezo

Active Member
Oj ja ściągnołem, zapisało mi sie coś w dysku był donloading i jak sie skonczył uruchomiło sie okno tworzenia account...wiec pytaniec zy wystarczy mi stworzyc login i halso zgonie z tym cd-keyem i czekac na ropoczecie testow?

Khalid

Member
QUOTE Oj ja ściągnołem, zapisało mi sie coś w dysku był donloading i jak sie skonczył uruchomiło sie okno tworzenia account...wiec pytaniec zy wystarczy mi stworzyc login i halso zgonie z tym cd-keyem i czekac na ropoczecie testow?

Tak
biggrin.gif

Skoro już zainstalowałeś i stworzyłeś własne konto (wraz z hasłem) to nie pozostaje ci nic innego jak tylko poczekać, aż rozpoczną się testy, czyli w piątek.
Na razie nie zrobisz nic po za utworzeniem konta.
Po prostu życzę miłej zabawy, a na razie cierpliwości
biggrin.gif
,

Yezo

Active Member
Noi to ja czekam na 20 z wielką niecierpliwością, w dodatku to moje imieninki, więc pierwszy prezent bardzo fajny
smile.gif
Mały problem jest bo w piątek jest chyba siege w L2 więc jesli uda mi sie przystapic do klanu, o ktorym marze:p to trzeba będzie odpuuścić granie w GW...ale i tka pozostaje sobot i niedziela...kto wie moze sie przkonam do tej gry...no nic to czekam na 20.01.2006
tongue.gif

edit
poprawka siege jest w sobote
tongue.gif

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
To tylko tyle ściągania?? Kilka minut?? Nie powiem żeby mnie to nie dziwiło bo mnie dziwi...

No cóż, mam nadzieje że bedzie działać.
Jeszcze 1 dzień 13 godzin i 18 minut...
Poczekamy zobaczymy...

Zobaczymy - się w grze!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Też w to nie wierzyłem Dragomir ;] Ale zciągnąłem 60 kb plik, rpzpakowałem i włączyłem instalke ;] Pobrała mi na dysk pliki jakie trzeba i teraz to wszystko ma 113 mb
smile.gif
Teaz wierze
tongue.gif
Konto założyłem i czekam na 20 stycznia z niecierpliwością. No to do zobaczenia w grze
tongue.gif

Khalid

Member
Tak więc jutro zaczyna się dwudniowa "mania grania" w Guild Wars
biggrin.gif

Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w wersji pokazowej zapraszam
biggrin.gif

Pozostaje mi tylko przypomnieć, że wziąć udział może każdy.
Co tu dużo mówić... widzimy się jutro w Guild Wars
biggrin.gif

POZDRO "Khalid"

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ten czas jest już ustawiony na +1h, czy odnosi się do innej strefy?

PS. Mnie możecie szukac pod nickiem Mikeev(prawdopodobnie nekromanta)
smile.gif

EdGaR

Member
No to na jutro specjalnie nastawię budzik na 8.30
smile.gif

Mnie będziecie mogli szukać pod nickiem Edgar (albo Edgar z jakimś dopiskiem np. Edgar Młotoręki ;p) jako mag żywiołów, albo każda inna klasa, bo wszystkie są zajefajne ;p
No to do jutra w grze
wink.gif

Pozdrawiam

Khalid

Member
Muszę powiedzieć, iż w Guild Wars zostało wprowadzone nowe okno logowania z nową muzyczką. Do tej pory od samego początku nie było żadnych zmian w oknie logowania. Zmieniło się również okno wyboru i tworzenia postaci.
Teraz wraz z nadchodzącym okresem próbnym twócy zrobili nam niespodziankę i to bardzo miłą
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ja już nie mogę węcz doczekać się jutra, mimo iż grać zacznę dopiero ok 18.00 bo prędzej nie mam czasu.
tongue.gif

Mój nick : Khalid Drag

POZDRO ALL

Yezo

Active Member
A ja jutro nie ide do szkoły i mógłbym sobie pykac od samego poczatku,a le chyba jednka bede grał w Lina, postac trzeb podexpic bo w sobote siege...no ale mysle ze rzuce na to okiem

EdGaR

Member
Heh, totalna zajebioza
wink.gif
Ta gra jest idealna, tylko szkoda, że jest tylko tryb PvP
sad.gif

Już trochę popykałem z Khalidem
wink.gif

Aaaa, i jakby mnie ktoś szukał to jestem :
Shani The Fire,
Silver Eol.
To moje postanie, Elementalist i Mesmer.
Już wiem co sobie po obozie kupię
biggrin.gif

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hmm ja sie jeszcze za bardzo nie połapałem w tym... Dużo czasu już mi nie zostało. Kilku typków mi tłumaczy i może coś skumam
tongue.gif

Gram pod nickiem Szczrek Gup ( jak wpisywałem nick to mi gdzieś u wcieło
biggrin.gif
). Jak ktoś będzie chciał to moze mnie znajdzie
smile.gif

EdGaR

Member
Hej szczurek, to może razem w trójkę (Ja, Khalid i Ty) pójdziemy tam na arene ? Tylko napisz jaką masz postać, to ja wezmę tą najodpowiedniejszą. A co do tej wersjii się tyczy, to tak mnie zachęciła, że napewno kupię przy najbliższej okazji Guild Wars
smile.gif

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja kestem Assassin Warrior i właśnie biegam z Khalidem i expie
tongue.gif
Jak ktoś chce jeszcze z nami pobiegać to zapraszam na European Discrit 1 English Zaishen.
Ok lece grać
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom