O grach mówiło się już na tym forum dużo. Zazwyczaj zachwalało się nowe produkcje. Ja chciałbym aby w tym temacie "chwalić się" tym w jakie mało znane gry przyszło wam grać. Chodzi o gry o których istnieniu wiecie tylko wy ( przesadzam, ale nie umiem tłumaczyć ;p ). Gry o których na co dzień się nie mówi, bo to siara w nie grać ;p
No więc przyznam szczerze że jeszcze gdy miałem konsole bardzo wciągnęła mnię gra Harvest Moon Back to Nature. Teraz pobrałem sobie emulator i gram na kompie ^_^
W grze chodzi o to żeby prowadzić swoją farmę z jak najlepszym skutkiem. Zbieramy owoce pracy na polu, biegamy po małej wiosce przeżywając z jej mieszkańcami festyny, starając się o rękę jednej z dziewczyn ;]
klik
klik2
klik3
No to macie potwierdzenie że jestem debilem xD
No więc przyznam szczerze że jeszcze gdy miałem konsole bardzo wciągnęła mnię gra Harvest Moon Back to Nature. Teraz pobrałem sobie emulator i gram na kompie ^_^
W grze chodzi o to żeby prowadzić swoją farmę z jak najlepszym skutkiem. Zbieramy owoce pracy na polu, biegamy po małej wiosce przeżywając z jej mieszkańcami festyny, starając się o rękę jednej z dziewczyn ;]
klik
klik2
klik3
No to macie potwierdzenie że jestem debilem xD