Gry Ubisoftu Za Free?!

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Graliście w Far Cry'a? A w pierwszą część Prince of Persia? Rayman Raving Rabbids też wam umknął? Teraz możecie nadrobić zaległości i to całkiem za darmo! Wystarczy że zarejestrujecie się na stronie FilePlanet i...to wszystko - możecie już zasysać hity Ubisoftu! No no, programiści z Francji zgotowali nam świetną niespodziankę! Dziękujemy i czekamy na kolejne gry! W rozwinięciu newsa znajdziecie linki do poszczególnych tytułów[Leń Mode].

Far Cry

Prince of Persia SoT

Rayman Raving Rabbids

Transfer jest bardzo dobry :0
Sam juz mam na dysku Książe persji no i far cry

CO myslicie o tego typu reklamie i wyjśce z grami na przeciwko graczom?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Określę to jednym słowem: szok, że taki gigant jak Ubi dało nam takie fajne tytuły - co prawda one swe latka już mają, ale! Far Cry jest bardzo dobry, PoP SoT też jest genialny - wiem bo grałem w oba tytuły... taki jakby "sztandar" ubisoftu, pokazujący jedne z lepszych, co firma ma do zaoferowania. W Raymana nie grałem, ale ściągnę :p I zobaczymy, czy to też tak mocna produkcja jak Prince czy Far Cry. W każdym razie, taka forma reklamy mii się podoba, oby więcej jej było!

Szkoda że Rayman wymaga zalogowania się na fileplanet, bo takto nie sciągnę, nei mam konta i nie zamierzam mieć. Trudno! Ale zapewne gierka dobra.

Kushi

Weteran
Weteran
Małe sprostowanie. Sand of time to czwarta część przygód o Księciu. Wiem bo grałem w pierwsze 2, a widziałem screeny z 3 ( wtedy mi nie chodziła, a nawet pirackie kopie kosztowały dużo :p ).
Oto jedynka
screen1.gif

Dwójeczka :D
pop2-01.jpg

pop2-03.jpg

( Powyższe części pewnie bez problemu można znaleźć w necie )
I PoP:3d, taki trochę Tomb Rider
23290_full.jpg

23291_full.jpg

Tak samo wielu młodych graczy myśli, że gta 3 to pierwsza część :p ( swoją drogą wcześniejsze można też ściągnąć za free ze strony R*, także Ubisoft nie był pierwszy :p ).

Kacperex

KacŚpioszek
No i kurdę lipa :?
Żeby zagrać w grę trzeba założyć konto na ubisofcie, ok, ale to mały pryszcz.
W gre można zagrać tylko jak mieszka się w stanach.
Przy instalalacji wyskakuje okienko, że nie jestesmy mieszkańcami Ameryki i koniec instalacji.
Czy jest jakiś sposób na to, aby zainstalowac grę?

Xelitas

Member
Hm, od razu zaznaczam, że nie wypróbowałem tej metody, jednak na innym forum również spotkałem się z podobnym tematem. Otóż gość pisał, że wystarczy założyć konto na stronie Ubisoftu, a w trakcie rejestracji wybrać państwo USA (domyślnie wyświetla się Polska). Linki do tematów znajduje się tutaj i tutaj. Pozdrawiam.

Kacperex

KacŚpioszek
Miodzio właśnie zainstalowałem :)
Dzięki.
Bo ja rejestrowałem się ze jestem z Polskie, potem zmieniłem w profilu na USA i nie dało skutku.
Nowe konto założone odrazu jako, że z USA dało odrazu radę ;)

T

Thran

Guest
To ciekawe naprawdę pograłbym w Farcrya ale niewiem jak ściągać z fileplanet Kacperex rzuć instalkę na rapidshare lub coś jeśli możesz OFC.

Acha Xelithas dał linki gdzie była gra z serii C&C wie ktoś jak się nazywa i czy można za free też ściągnąć ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom