1. MAFIA - Mega klimat ,dość dobry ralizm i to zakończenie. Gra w którą musisz zagrać (jeżeli przebrniesz przez wyścigi parówek
)
2.GTA VICE CITY/SAN ANDREAS - Niespotykana dotąd interakcja z otoczeniem, mnogość misji i wszystkiego co jest grywalne daje zabawe na tyle godzin że trudno zliczyć.
3.BALDURS GATE 2 CA - Chlip, ile czasu ja nad nią spędziłem, lubisz rpg a nie przeszedłeś BG to znaczy że lol z ciebie i się przerzuć na platformówki, tam sobie dasz rade (liczy się również osób przechodzących na łatwym poziomie
)
Za pierwszym razem grałem w nią grubo ponad 100 godzin, tyle zadań że hoho.
4.WOLFENSTEIN ENEMY TERRITORY - Masz internet i w to nie grałeś to znaczy że przez ostatnie 2 lata żyłeś na ksieżycu.
Najlepszy FPS online (CS prowadzi w notowaniach tylko dlatego że jest bardziej znany
) , gram w niego ok. 6 godzin dziennie, nawet 12 czasem zleci, siadasz o 8:00, patrzysz na zegarek i mówisz "o cholera już po 17:00"
POLECAM
5.WARHAMMER 40000 - To jest coś, kto widział 5 oddziałów spacemarines strzelających z okopów ten wie o czym mówię
Ta gra to uczta dla oczu, a na poziomie brutal w skirmishu otrzymasz taką dawkę wrażeń że na długo ci starczy, na ekranie po 3 minutach ciągła wojna
, trupy wybuchy , złom - to trzeba zobaczyć.