Gray_Fox - Ankieta

Czy chcesz, by Gray_Fox nadal był modem?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Najstarszy

New Member
Napisałem tą ankietę, gdyż irytuje mnie to, że Gray_Fox został modem tylko przez znajomości, podczas gdy są inni bardziej zasłużeni, np. Szczurek, Xarox, s_e.b_a... Bardzo długo by wymieniać. Zresztą nie jestem jedyny, który nie chce, by Gray_Fox był modem.
Jeśli ankieta zostanie zamknięta, będzie to chyba o czymś świadczyło.

PS. Nie byłem pewien, gdzie powinna być ta ankieta więc włożyłem ją tu. Jeśli co, możecie włożyć ją gdzieś indziej

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
A jakiekolwiek dowody na podtwierdzenie poniższego zarzutu?
QUOTE Gray_Fox został modem tylko przez znajomości

I jeszcze jedna sprawa - dlaczego na oddzielnym koncie...?

Megarion

El Presidente
Co za podłość. Jak można posądzać przykładnego usera o to, że został modem. Jeszcze za jego starego nicka pożarłem się z nim, lecz widzę, jak pisze i nie sądzę żeby zdobył to stanowisko tylko dzięki znajomościom. Czyżby zawiść? Proponuje sprawdzić, czy pan Najstarszy to jakiś user, który teraz wylewa żale.

G

Gray_Fox

Guest
Ha, tego nie skomentuję. Nie zostałem modem przez znajomości. Pomogłem dzisiejszemu adminowi w bardzo ważnej sprawie. Kacperex cały czas mnie obserwował, i sam zdecydował że przydzieli mi tę funkcję. Zresztą nie raz mu pomogłem, a pczyczyniłem sie w pewnym stopniu do rozowoju forum jak i stronki.

Może pan najstarszy to jakiś multikonciarz? Sprawdzcie jego IP ;P

Poza tym komu sie to nie podoba to niech sie nie podoba. Komu nie pasi, wie gdzie jest przycisk wyloguj

Pozdrawiam.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Dlaczego nie masz odwagi napisać na swoim koncie? Myślę, że jest wielu userów, którzy mogli by być moderatorem i Gray jest także jednym z nich. Ja uważam, że to był dobry wybór. Podaj jakieś argumenty przeciwko niemu, bo ja takowych nie widzę.

Najstarszy

New Member
LoL...

QUOTE A jakiekolwiek dowody na podtwierdzenie poniższego zarzutu?

Tak. Gray_Fox i Kacperex bardzo się lubią - od razu, gdy Kacperex został adminem, Gray_Fox bez ŻADNEGO głosowania został MODEM. Poza tym jest wiele setek ludzi bardziej zasłużonych od niego. Poza tym większość tych, którzy głosowali jest przeciw Gray_Foxowi.

QUOTE I jeszcze jedna sprawa - dlaczego na oddzielnym koncie...?

Nie mam nic do stracenia na tym koncie - na tamtym pewnie dostałbym ostrzeżenie.

QUOTE Co za podłość. Jak można posądzać przykładnego usera o to, że został modem. Jeszcze za jego starego nicka pożarłem się z nim, lecz widzę, jak pisze i nie sądzę żeby zdobył to stanowisko tylko dzięki znajomościom. Czyżby zawiść? Proponuje sprawdzić, czy pan Najstarszy to jakiś user, który teraz wylewa żale.

Przykładny user to np. wyżej wymienieni Xarox, Glifion, Szczurek, Sever, s_e.b_a... Gray_Foxowi do nich daleko. Tobie też do nich daleko - oskarżasz mnie o podłość, zawiść i obrażasz, gdyż mam inne zdanie od Ciebie. Zresztą przykładny user nie obraża innego usera bez powodu - tak robił Gray_Fox, jeszcze na poprzednim nicku. Poza tym większość jest przeciw niemu i - mam nadzieję - będzie tak do końca trwania ankiety!

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Zostawię większość postów zamieszczonych powyżej, bez komentarza. Zapewne u wielu użytkowników, to że Gray Fox został modem przyczynia się do mieszanych uczuć i przemyśleń. A co do tego, że dostał moda, już mi to za przeproszeniem "zwisa". Dostał niech ma. A co do rozwiązywania, jakich kolwiek problemów, za pomocą ankiet, moim zdaniem nic nie da.

QUOTE Poza tym komu sie to nie podoba to niech sie nie podoba. Komu nie pasi, wie gdzie jest przycisk wyloguj

Jeżeli tak zamierzasz rozwiązać ataki w swoją stronę, to na pewno ich się nie pozbędziesz. Nikomu nie może rozkazywać co ma zrobić w tym momencie.
A co do użytkownika, który niby posiada wiele kont, może nie ma na tyle odwagi, by napisać na swoim koncie. To jest wyłącznie jego sprawa, a jeżeli jakaś osoba druga mowa tutaj o j.adminach lub moderatorach dopatrzy się, że to jakiś użytkownik który posiada drugie konto, powinien rozwiązać ten problem w znany sposób. Nie będę przytaczał jaki.

Pozdrawiam.

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE user nie obraża innego usera bez powodu - tak robił Gray_Fox, jeszcze na poprzednim nicku

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Wytycz, gdzie kogoś obraźiłem, wytycz gdzie złamałem regulamin.

Reszty nie skomentuję, jesteś zwykłym tchórzem, ujaw się, miej odwagę :]

Aha i jeszcze coś, liczba postów nie świadczy o pracy dla forum...

A Glifion jest modem.

Aha i number 2 :
QUOTE Nie mam nic do stracenia na tym koncie - na tamtym pewnie dostałbym ostrzeżenie.

Za posiadanie 2 kont dostaniesz bana na IP

Megarion

El Presidente
QUOTE user nie obraża innego usera bez powodu - tak robił Gray_Fox, jeszcze na poprzednim nicku

Zapraszamy. A co do zawiści itp, to nie jest obrażenie, lecz stwierdzenie cechy.

Najstarszy

New Member
QUOTE (Gray_Fox @ 03-03-2006, 22:05) QUOTE user nie obraża innego usera bez powodu - tak robił Gray_Fox, jeszcze na poprzednim nicku

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Wytycz, gdzie kogoś obraźiłem, wytycz gdzie złamałem regulamin.

Reszty nie skomentuję, jesteś zwykłym tchórzem, ujaw się, miej odwagę :]
From Mages, my "friend", from Mages (nie mylić z fromages). Może pamiętasz, co tam było, co pisałeś? Uważasz, że to było wzorowe?! To było ch***kie. Chyba każdy, kto to widział, może to przyznać. Poza tym tchórz też jest obrazą - właśnie mnie obraziłeś. Co do reszty... "Reszty nie skomentuję."

QUOTE Poza tym komu sie to nie podoba to niech sie nie podoba. Komu nie pasi, wie gdzie jest przycisk wyloguj

Chyba masz manię wielkości, to trzeci post tego typu widziany u Ciebie. Uważasz, że jeśli ktoś Cię nie lubi, musi się wylogować i nie wracać?!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Nie jesteś adminem! Zrozum to.

.
QUOTE Zapraszamy. A co do zawiści itp, to nie jest obrażenie, lecz stwierdzenie cechy

Ok. Powiem, że jesteś ch**ski - to przecież TEŻ stwierdzenie cechy, biorąc twój tok rozumowania.

QUOTE A Glifion jest modem.

Wiem. Czytaj uważniej! Przecież podawałem przykłady przykładnych userów - uważasz, że Glifion nim nie jest?

Megarion

El Presidente
QUOTE Ok. Powiem, że jesteś ch**ski

O ile zawiść to nie jest słowo obraźliwe, to ch** juz takim raczej jest. Gratulują toku myślenia.

Najstarszy

New Member
QUOTE (Megarion @ 03-03-2006, 22:24) QUOTE Ok. Powiem, że jesteś ch**ski

O ile zawiść to nie jest słowo obraźliwe, to ch** juz takim raczej jest. Gratulują toku myślenia.
Słowo "zawistny" mnie obraża - może Ciebie nie, ale mnie - tak. Poza tym ch**ski też można zabrać pod stwierdzenie cechy.

Megarion

El Presidente
Zapytaj sędziego, co grozi za powiedzenie "jesteś zawistny", a co za "jesteś ch**".

G

Gray_Fox

Guest
Nie dość, że jesteś jakimś dzieciakiem , to jeszcze krzykaczem. Wydaję mi się, a możę mam rację, że nie dostałeś moda, to teraz wszystkich namawiasz do krucjaty przeciw mnie ;P Nic nie napisałem, i nikogo nie obraźiłem, bo gdybym kogoś obraźił to ta osoba by zgłosiła fakt do moda a ten wystawil by mi warna. Taka jest prawda, i nie ma sie nad czym użalać. Co więcej, zachowujesz sie jak zbuntowany 9 letni chłopczyk który jest zazdrosny że ktoś inny co ma mniej postów od innych userów dostal zaszczytną funkcję moda.

Tyle na ten temat, takie ankiety nic ci nie dadzą chłopczyku, zarząd g.up mnie zaakceptował i tak zostanie
smile.gif

Przykro mi, papa :pPP

Kushi

Weteran
Weteran
Szanowni modzi, przypominam że jest coś takiego jak wykrywanie adresu ip
dry.gif
.

Pod prawyą tabelą gdzie masz liczbę postów etc. masz też takie coś

CODE IP: [ numer ]

Klikasz w numer i przejdzie Ci do strony.

Narzędzie adresów IP
Wprowadź adres IP
(Notka, wciśnięcie TAB'a w większości przeglądarek zabierze Cię do następnego pola)

Wybierasz z rosuwanego okienka:

QUOTE Znajdź użytkowników

I po problemie.... .

Co do Gray foxa to nie ukrywam że nie zbyt entuzjastycznie przyjąłem tą wiadomość... .
dry.gif

Najstarszy

New Member
QUOTE (Gray_Fox @ 03-03-2006, 22:32) Nie dość, że jesteś jakimś dzieciakiem , to jeszcze krzykaczem. Wydaję mi się, a możę mam rację, że nie dostałeś moda, to teraz wszystkich namawiasz do krucjaty przeciw mnie ;P Nic nie napisałem, i nikogo nie obraźiłem, bo gdybym kogoś obraźił to ta osoba by zgłosiła fakt do moda a ten wystawil by mi warna. Taka jest prawda, i nie ma sie nad czym użalać. Co więcej, zachowujesz sie jak zbuntowany 9 letni chłopczyk który jest zazdrosny że ktoś inny co ma mniej postów od innych userów dostal zaszczytną funkcję moda.

Tyle na ten temat, takie ankiety nic ci nie dadzą chłopczyku, zarząd g.up mnie zaakceptował i tak zostanie
smile.gif

Przykro mi, papa :pPP
Ha. Miałem rację. Znaczna większość jest przeciw Tobie - piszesz takie coś z kolejnymi obrazami : "chłopczyku", "dzieciakiem" itp. Ja Ciebie NIGDZIE nie obrażałem - i uważasz, że jesteś PRZYKŁADNYM userem?!!!!!!!!! Czy gdzieś namawiałem do krucjaty?!!! NIE!!! Po prostu większość jest przeciw Tobie i od razu podejrzenia, że namawiałem do krucjaty. W Magach - obrażałeś. Poza tym obrażasz mnie też tu i teraz.

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE Ha. Miałem rację. Znaczna większość jest przeciw Tobie

8/4 k userów ;P

QUOTE Czy gdzieś namawiałem do krucjaty?!!! NIE!!!

Tu i teraz.

QUOTE W Magach - obrażałeś

Podaj dowód.

wybacz xarox, ale musiałem ;p

Najstarszy

New Member
QUOTE (Gray_Fox @ 03-03-2006, 22:50) QUOTE Ha. Miałem rację. Znaczna większość jest przeciw Tobie

8/4 k userów ;P

QUOTE Czy gdzieś namawiałem do krucjaty?!!! NIE!!!

Tu i teraz.

QUOTE W Magach - obrażałeś

Podaj dowód.
1. A to nie jest większość? Procenty i ułamki się kłaniają.

2. Czy napisałem coś w stylu : BĄDŹCIE KRZYŻOWCAMI PRZECIW GRAY_FOXOWI?!! /BĄDŹCIE PRZECIW GRAY_FOXOWI? Podaj cytat.

3. Ok. Kilku Magów to widziało, o ile dobrze pamiętam cichy i jeszcze ktoś.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
I po co ta szopka? Każdy ma swoje zdanie. A co do dawania przykładu, widać go teraz dobrze, że nawet Gray Fox pozwolił sobie na mały spam, nie używając opcji edytuj. Pisałem, już wyżej, że chyba większość nie była zadowolona z tego, co tutaj się stało. Zachowanie oby dwóch panów, jest nie typowe w tym momencie. Zaczyna się robić wielki chat, może przejdziecie na PW? Dużo użytkowników, nie ma zamiaru, czytać tzw. „głupot” umieszczonych w tym temacie.

Po raz kolejny i zarazem ostani przypominam o wolności słowa.

Pozdrawiam i sory za off-topic.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
IP nie możemy sprawdzić, bo ma Neostradę (albo inny badziew). Nie ma jak wykryć, bo zarejestrował się z innego maila. Chyba myślnął~

Co do przydzielenia moda Gray_Foxowi zaraz po tym jak dostał Admina - BE ZE DU RA. Już Junior Admin może przyznać tytuł moderatora. A KCX był nim jeszcze przed tym...

Co więcej. Jeżeli ktokolwiek ma jakikolwiek dowód, porządny powód dla którego GF nie powinien być modem lub cokolwiek innego co go obciąży niech poda to mnie lub cLoNe'owi (chociaż wątpliwe że, będzie w najbliższym czasie).

Temat naturalnie zamykam. Jeżeli ktoś chce się wyżalić, zbluzgać czy cokolwiek innego niech na litość boską zrobi to prywatnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom