Graphics - Art

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Graphics-Art

Chciałem zaprosić wszystkich, którzy interesują się grafiką komputerową, jej tworzeniem i nie tylko na forum Graphics - Art. Nie jest to moje forum, ale myślę, że ktoś z was będzie zainteresowany. Na forum oprócz możliwości przeczytania turtoriali do różnych programów graficznych, można wystawić swoje prace do oceny, przeprowadzić konkurs, złożyć zamówienie na grafikę czy poprosić o pomoc. Forum rozwija się dość szybko i regularnie odbywają się "bitwy graficzne”, w których każdy może wziąć udział.

No to tak słowem wstępu. :) Zapraszam wszystkich do odwiedzin i być może aktywnego uczestnictwa.

Kilka danych forum:

Nasi użytkownicy napisali 2384 postów, tematów 247.
Mamy 134 zarejestrowanych użytkowników.
To forum odwiedzono już 5484 razy.

Pozdrawiam.

darkrider

Debile
Ktoś bawi się w Lukiego? :|:| EOT!

pozatym
kfchq1.jpg
WTF?!?!?!?! ja takie sygnaturki robilem w gimpie jak mialem 2 lata

Dark Shadows

Active Member
QUOTE(darkrider @ 24-10-2006, 14:12) [snapback]125126[/snapback]

Ktoś bawi się w Lukiego? :|:| EOT!

pozatym
kfchq1.jpg

Ee, o czym ty mówiąc krótko pierd****? Jaki Luki? Miałem ochotę na reklamę i tyle. Do widzenia.

Widać, że nawet nie wiesz, o co chodzi z tą sygnaturką a jak taki mądry to pokaż swoją pracę tutaj lub tam to pogadamy.

Jak miałeś dwa lata to robiłeś takie rzeczy w gimpie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To moje zdanie.

Tu się ocenia lub coś piszę o stronie, a nie piszę posty o niewiadomo czym.

Tak jak napisał Cahir w innym temacie jesteś śmieszny i zuchwały się zrobiłeś ostatnio. Pewnie ćwiczyłeś całe lato jak nie dać się pojechać.

Jay_Kay

Magister vitae
dark, a ty jesteś po prostu masterem, twoje sygnaturki są najlepsze, w ogóle konkurencja się przy tobie chowa.
Stary, każdy ma prawo zareklamować forum, i każdy ma prawo na nim pisać i wystawiać swoje prace. Ty na początku swojej kariery graficznej (nie wiem czy nie nadużyłem tego stwierdzenia w stosunku do twoich "osiągnięć") także pewnie robiłeś takie sygnaturki, bo każdy od czegoś zaczyna. O ile nie gorsze.
Zgrywasz kozaka i wielkiego znawcę tematu... Poza tym to nie jest temat "Oceniamy sygnaturki z forum graphics-art", więc twój post to offtop. EOT.

Czyli jakieś 3 lata temu, wnosząc po treści intelektualnej poprzedniego posta.
Ja na graphics-art jestem już trochę zarejestrowany, czasem biorę udział w SOTW ale to rzadko, forum mi się podoba i gdybym miał więcej czasu to bym na nim pisał.

darkrider

Debile
Tak wiec, luki to admin GraphicsForArt (widac nawet kopie nazwy), ktore istnieje juz od okolo 2-3 lat. Pozatym do tej sygnaturki to wiem o co z nia chodzi, to jest sygnaturka ktora wygrala SOTW'a. Ale ludzie, cos takiego wygrywa SOTW? To jest CHORE! :|

P.S. sory za brak polskich znakow

Dark Shadows

Active Member
Pozatym do tej sygnaturki to wiem o co z nia chodzi, to jest sygnaturka ktora wygrala SOTW'a. Ale ludzie, cos takiego wygrywa SOTW? To jest CHORE! :|

No to ci już mówiłem cholerny cwaniaku pokaż nam swoją "twórczość" tu lub tam to pogadamy. Taki mądry. <_<

Tak wiec, luki to admin GraphicsForArt (widac nawet kopie nazwy), ktore istnieje juz od okolo 2-3 lat.

A co mnie to obchodzi. Ja reklamuje "Graphics-Art" nie "GraphicsForArt" wiec po co ta dyskusja. Nie wiem po co nadal o tym gadam. No i jeszcze raz napisze. TU się ocenia stronę itp. a nie prowadzi dyskusje że sygn brzydki, że ktoś komuś ukradł nazwę, nick, userów. Jak nie masz nic do napisania na temat forum - nie pisz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom