gra wywala się po wciśnięciu przycisku "space"

Gren

New Member
Dołączył
17.4.2024
Posty
5
Poniżej zamieszczam Crash info:




======================================= UNHANDLED EXCEPTION OCCURED ======================================================
======================================= CRASH INFOS: =====================================================================
GOTHIC 1.08k_mod, Parser Version: 50
User: ja, CPUType: 586, Mem: 2048 MB total, 2048 MB free
Camera: Pos(5331.37598/5950.22119/35134.3867), At(0.629040658/0.105378389/-0.770196915)
Startup Options:-game:gothicgame.ini
=============================================== CALLSTACK : ==============================================================
0023:007393B0 (0x0B564AE8 0x00000000 0x0126FC94 0x007B679E) GothicMod.exe, oCNpc::OnDamage_Script()+1392 byte(s), D:\dev\gothic\current_work\Gothic\_Roman\oNpc_Damage.cpp, line 940+564 byte(s)
0023:006FBB27 (0x007D1078 0x75B8F38F 0x0025003C 0x0B564AE8) GothicMod.exe, zCInputCallback::GetInput()+343 byte(s), D:\dev\gothic\current_work\ZenGin\_Ulf\zview.cpp, line 232+11 byte(s)
0023:006D867B (0x003E2000 0x0000002C 0x00000000 0x00000028) GothicMod.exe, MainProg()+75 byte(s), D:\dev\gothic\current_work\Gothic\_Ulf\Phoenix.cpp, line 115
0023:004F4326 (0x00400000 0x00000000 0x012B6FD6 0x00000001) GothicMod.exe, HandledWinMain()+966 byte(s), D:\dev\gothic\current_work\ZenGin\_Carsten\zWin32.cpp, line 772
0023:004F3E90 (0x00400000 0x00000000 0x012B6FD6 0x00000001) GothicMod.exe, WinMain()+128 byte(s), D:\dev\gothic\current_work\ZenGin\_Carsten\zWin32.cpp, line 684+21 byte(s)
0023:0077A9B8 (0x003A0043 0x0057005C 0x006E0069 0x006F0064) GothicMod.exe, WinMainCRTStartup()+224 byte(s)



Czy chodzi tu o pamięć ram czy o coś innego bo nie jestem w stanie powiedzieć bo sam komputer nie do końca ogarniam to
Z góry dziękuję o pomoc.
 

Damianut

New Member
Redakcja
Dołączył
15.3.2024
Posty
1
Widzę, że grasz w Gothic I. A jak wyciągniesz broń przyciskiem "1"?
 

Dark Fenix

Strażnik Pana Ciemności
Członek Załogi
Redakcja
Dołączył
24.8.2009
Posty
1086
Jakieś patche instalowałeś? Czy to może gra ze Steama?
 

Gren

New Member
Dołączył
17.4.2024
Posty
5
Jakieś patche instalowałeś? Czy to może gra ze Steama?
ze steama od razu po zainstalowaniu.

Próbowałem instalować te player kity 1 i , a potem system pack, ale nic to nie dało.
Skorzystałem również z poradnika ze steama dotyczącego tego problemu i nnic to nie dało również
 
Ostatnia edycja:

Dark Fenix

Strażnik Pana Ciemności
Członek Załogi
Redakcja
Dołączył
24.8.2009
Posty
1086
Jeśli masz prosto ze Steama to zainstaluj jeszcze raz grę. Nie musisz instalować dodatkowo patchy, które podsyłałem.
Jaką masz kartę graficzną?
 

Dark Fenix

Strażnik Pana Ciemności
Członek Załogi
Redakcja
Dołączył
24.8.2009
Posty
1086
Wątpię że to pomoże ale próbowałeś instalować DX11?
Masz komputer stacjonarny czy laptopa?
 

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Dołączył
7.5.2008
Posty
4787
Udało się rozwiązać problem?
 
Do góry Bottom