Gra Się Tnie Chociaż...

Status
Zamknięty.

ozet93

New Member
Witam,
mam problem a mianowicie gra mi się tnie masakrycznie. Wymagania sprzętowe oglądałem i na średniej grafice powinienem bez problemu smigać ale tak nie jest bo nawet na najmniejszych detalach mnie tnie ;x. Wiecie w czym może tkwić problem ? Może jakiś patch czy coś ?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Podaj konfiguracje komputera. Oryginał? Kopiowałeś coś do folderu? Jaka wersja gry?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Patch to normalna instalka. Uruchamiasz i instalujesz. Oczywiście jakby cię w trakcie zapytało gdzie ma zainstalować, to wybierasz folder z grą.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Karta graficzna GeFroce 8600 GT

...8600 jest poniżej wymagań...8800 to minimum.

Tak więc nie wiem czemu ty się dziwisz, że ci tnie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Patch ma instalator, który domyślnie rozpakuje ci go, do katalogu z grą. Tym nie musisz się przejmować.

Co do sprzętu: Masz słabą kartę, a w połączeniu z tą ilością pamięci (też mało) i prockiem, to trochę słaba konfiguracja. Nie napisałeś na jakim systemie pracujesz.

To ważna informacja i gdy podajesz konfigurację, powinieneś też podać okienka, na których to wszystko śmiga.

ozet93

New Member
Patch ma instalator, który domyślnie rozpakuje ci go, do katalogu z grą. Tym nie musisz się przejmować.

Co do sprzętu: Masz słabą kartę, a w połączeniu z tą ilością pamięci (też mało) i prockiem, to trochę słaba konfiguracja. Nie napisałeś na jakim systemie pracujesz.

To ważna informacja i gdy podajesz konfigurację, powinieneś też podać okienka, na których to wszystko śmiga.

Windows XP

A co do patcha niestety nie pomógł za bardzo o ile dobrze go zainstalowałem. Po instalacji go musiałem wrzucić poraz 2 patch dzięki któremu można odpalic grę.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie jesteśmy cudotwórcami...twój komp nie jest tak mocny jak powinien być. To mi wystarczy, że mam słaby procek dwa rdzenie 2.00Ghz...3GB ram i GF9600 i na średnich szarpie czasem...Tak więc nie wymagaj za wiele od swojego kompa.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tak więc na tym zakończymy temat. Forum nie promuje piractwa :) to po pierwsze.

Po drugie pirackie wersje często mają to do siebie, ze mogą być mniej stabilne niż oryginał.
Twórca otrzymuje ostrzeżenie i odsyłam do regulaminu forum :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom