Gra :d

Zmazik

New Member
Witam mam pomysł na nową gre opisową o tematyce Władcy Pierścieni albo Gothica
nie wiem co w o tym myślicie chociaż pomysł jest dobry (grałem już w to ) gra polega na tym że po pierwsze admin musi zrobić osobny dział gdzie będą tematy zakładane przez grupe ludzi którzy będą się tym zajmować jeżeli pomysł przejdzie powiem więcej :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
no to nie sądzisz że najpierw powinieneś pogadać z adminem
a nie nas zasypujesz szczątkowymi informacjami????
i zakładasz niepotrzebnie temat

W profilu masz gg Kacperexa lub pisz do niego PW
a ogłaszaj światu nowiny jak KAc się zgodzi

Zmazik

New Member
psiałem pw do niego wcześniej :D powiedział żebym założył temat i zapytał użytkowników czy wyrażają chęci ...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Może opisz jak to ma wyglądać, bo nikt w ciemno nie wyrazi chęci gry, a wielu już takich było co próbowali...

Zmazik

New Member
no to już pisze :)
gra ma wyglądać na wzór "Śródziemie Online" gry stworzonej na BFMECENTER
czyli pewna grupa ludzi (jak narazie ja i dudekkss) jest odpowiedzialna za lokacje i rasy jtore pojawią się w grze
dajmy przykład jest rasa np. Hobbit i jest lokacja "gospoda pod zielonym smokim" temat zakładany jest przez osobe która zajmuje się taką lokacją pisze ona post a dokładnie opis mijecja i daje zadanie następnie hobbit który znajduje się w takiej gospodzie może przystąpić do zadania . Na stworzenie postaci potrzebne jest :
- opis (historia)
- charakterystyka
- umiejętności
- imię
- ekwpiunek
- koniecznie określić jaka rasa
następnie gotowy projekt postaci przechodzi sprawdzenie u osoby prowadzącej daną rase i ten albo zatwierdza daną postać albo nie.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zdaje mi sie ze dudekkss juz cos takiego chciał prwadzic ale nie było chętnych, wiec moze tym razem sie uda jesli bedzie dobrze poprowadzone. Ja zgłaszam swoją chęć do ewentualnej gry.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ewentualnie przypomina mi to trochę
Fabułę w której biorę udział na innym forum
oby to nie było to samo bo z tego co kojarzę
Fabuła to był autorski projekt :/

Zmazik

New Member
yeed możliwe jeżeli jest to forum BFMECENTER to tak jeżeli nie to nic mi o innym projekcie nie wiadomo :)
chciałem tylko dodać że mam zgode głównego twórcy tej gry na tym forum na którym dałem nazwe :)

Do góry Bottom