Gothic: Wielka Wojna - Dubbing

Status
Zamknięty.

MadMack

Forumowy lol
Witam!

Obecnie szukamy osob, ktore moglyby uzyczyc swojego glosu postacia z modyfikacji Gothic:WW. Jesli chcecie, mozecie sie zglosic. Ja osobiscie uwazam, ze to swietna zabawa, no i, ze mozna sie czegos nauczyc. Oczywiscie jest to tez sposob na pokazanie sie na Polskiej scenie Gothic ( kazdy zostanie uwzgledniony w Credits'ach ).

Jako, iz nie zajmuje sie strona techniczna moda - to moge wam pokazac tylko screen.
gothicmod20080417085117ye3.jpg

Jesli chcecie sie dowiedziec czegos wiecej o modzie, badz tez zobaczyc wiecej screenow - zapraszam na oficjalna strone moda:
http://tdm.gothic-online.pl/news.php

Natomiast - zgloszenia do dubbingu znalezc mozna pod tym adresem:
http://tdm.gothic-online.pl/forum/viewforum.php?f=35

Pozdrawiam

Tyfus

Member
Hmmm. MadMack - sądzę, iż to świetny pomysł z Dubbingiem, specjalnie dla niego kupię sobie mikrofon i zgłoszę się u Xardasa17 do Dubbingu. Nie jestem pewien czy, aby na pewno będę brał udział w tym, ale postaram się.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Wysłane ^_^
Swoją drogą mam śmieszny głos xD

Blair

Członek #RN
VIP
Też się zgłosiłem do dubbingu ^^ kto wie, może dostanę rolę jakaś ^^,

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Wrrr... nie moge sie zalogować. mam tak od kilku dni...
wPiSuje poprawne hasło i poprawny nick i dupa...
A wcześniej nawet nie usiałem się logować, bo mnie automatycznie logowało.
WTF?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Słuchanie głosów nie działa, chyba że ja mam coś skopane :<

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
szczurek jak mzoesz to napisz tam ze nie moge wejsc niech sprobuja cos naprawic;p. I neich poczekaja z postacia tego maga! ja chce go mieć xD!

switek17

Member
A mi mikrofon padł, więc musiałem złożyć rezygnację :( Nie mam kasy na kolejny - komp się sypie, więc każdy grosz się przyda, no i jeszcze na telefon odkładam. Powodzenia miśki ;] dotrwajcie do końca.

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
Z powodu małych problemów technicznych posłuchaj głosów nie działa więc niech karzdy lektor wyśle mi na PW ile ma lat i mniejwiięcej jakie role by chciał będe musiał rozdzielać na wyczucie bo inaczej nie dam rady :/

No to juz odpowiedz na swoje pytanie mam ;p

CYTAT
Jodełko prosi zeby cos zrobic z jego kontem bo nie moze sie zalogowac ;]

Zgłosiłem ;]

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ej to zgłos za mnie ze chciałbym role tego maga (nie mogę powiedzieć nicku bo to tajne :p) a nagram text jak zacznie mi działać:p!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom