Gothic Up

Status
Zamknięty.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Szkoła... To czas spokoju rozmyślań i odpoczynku... Nie to co wakacje... Ale ja nie o tym, wpadłem na pomysł zrobienia nowego loga G'up. Jak pomyślałem tak zrobiłem, nie jest to pusty art z G, okraszony napisem. Starałem się zrobić żeby logo wydało sie bardziej profesjonalne. I oto wyniki mojej pracy

gothiclogokopia.png

Fahrenheit

Pimpu?
Oryginalne i stylowe, choć nie wiem czy się przyjmie. Choć ładnie by wyglądało np. na pudełku któregoś z nowych Gothiców :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Cóż, gdyby ten napis jakoś fajnie pokolorować, a nazwę naszego portalu umieścić jakoś bardziej ciekawie to bym skomentował. Poza tym, przydałoby się gothic.org.pl - adres nasz gdzieś tam wpleciony. Logo musi reklamować :).

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Napis Gothic Up był tak "roboczo". Głównym czymś jest samo logo

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Słaby napis, to "G" troszku słabo jest wycięte, ale da się przeboleć. Ta otoczka też taka trochę nieudana, lepiej zrobić ją z całej "głowy" Śniącego, bo tak nie wszyscy mogą zczaić o co chodzi. Ale nowe logo to niegłupi pomysł, kombinuj dalej ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Sorry Armi, ale... nie. Uważam, że nowe logo to niezbyt trafiony pomysł. Po prostu, jak ludziska zobaczą gdzieś tam stare logo, to może skojarzą z tym z ZB i tym bardziej przekonają się do naszego portalu.
Ale logo samo w sobie niezłe ;).

Ave

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Bojan niezbyt rozumiem o co ci chodzi z tą "całą głową". Mógłbyś jakoś rozwinąć myśl?
Myślałem, że to jest jakby połówka tego ,ale może i nie, mogło mi się pokiełbasić ;)

Tak to jest połowa tej główki ;]. Ale niezbyt rozumiem jak można umieścić jakoś ładnie całą głowę, jak masz jakąś wizje to napisz ;P
W jednym oku zrób "G", a w drugim "UP" :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Stare logo feomathara prezentowało się o niebo lepiej. Aczkolwiek szacunek za zaangażowanie :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Arminas, powiem Ci tak. Pomysł przekozacki. Wykonanie słabiutkie, ojj słabiutkie. Domyślam się że to tylko projekt.
Ogólnie rzecz biorąc z tego loga dałoby rade zrobić coś bardzo bardzo konkretnego, nie chce naruszać praw autorskich czy coś, ale jeśli pozwolisz to gdy znajdę chwile wolnego to mógłbym pokombinować coś pod ten styl i możemy porównać projekty.

Mimo wszystko podoba mi się to.

@yeed
:*

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Feo na razie żadnych praw autorskich nie ma :] Jak chcesz mogę ci dostarczyć render śniącego :).

Może wam się to spodoba
gothiclogo48kopia.png

Vendetta

Deathproof
VIP
Zmiękczyć obwódkę napisu, wywalić te ukośne kreseczki i zmniejszyć krycie odbicia napisu i będzie słodziutko^^ I troszkę oddalić to odbicie, bo wchodzi na napis.
Ogólnie to bardzo ładnie ;)

HoteK

Obywatel
Jak dla mnie to wszystko OK. Fajnie wszystko połączone i widać , że ktoś potrafi obsługiwać programy do grafiki komputerowe :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Arminas, ta druga wersja to kaszana. Pokombinuj z tą pierwszą, bo lepiej się prezentuje.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
czysta wyhebioza jak dla mnie, ale co ja tam wiem
skromniej by się dało a i niektórymi miejscami nieprofesjonalnie 'est
ogólnie jednakofosz 'est sexi

Kacperex

KacŚpioszek
No całkiem ok. A pokaż w mniejszych rozmiarach np 110x110...
Bo duże wygląda ładnie, ale gdzie takie wielkie coś się wrzuci? Pokaż małe.

Zomin

Member
Mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli to ja zapodam ten mniejszy obrazek.. :p

gothiclogo5kopia.png

[110x110]

..Średnio.. Moim zdaniem lepsze jest w większych rozmiarach, to znaczy..
gothiclogo5kopia.png

[200x200]

Link do strony jest trochę niewyraźny.. Kolejna propozycja to 250x250..
gothiclogo5kopia.png

[250x250]

Największym problemem jest to, że albo obrazek jest zbyt duży, albo ma niewyraźne napisy..

I jeszcze jeden..
gothiclogo5kopia.png

[300x300]

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Armi, nie głupio. Tylko adres strony daj inną czcionką. I może spróbuj wykombinować coś takiego, żeby z tego półkola zrobić literkę G, coś tak w stylu inicjału ;)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Coś się stało z moim postem więc pisze jeszcze raz. A jak ktoś mi go skasował to najlepiej by były gdyby mi napisał na PW zawiadomienie ;]

Może lepiej będzie wyglądać jak będziemy zmniejszać tylko logo a sam napis tylko trochę

110x110kopia.png

Wersja 110x110.

110x200kopia.png

Wersja 200x110.

@Bojan :

Próbowałem ale ni jak mi coś w tym stylu nie wychodziło :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom