Bury_Zenek
Rycerz Wody
Witam!
tak myśląc sobie wczoraj przy łóżku wpadłem na genialny pomysł! Całe forum mogłoby stworzyć genialny serial gothica.
Tak sobie dalej myśląc wpadłem na pomysł abyśmy nakręcili walkę dobra ze złem czyli przygotowania ich walki w Khorinis o jej podbój.
Potrzebujemy wiele osób do stworzenia tego dzieła bo gdyby wzięło się za to jakieś 15osób to by wyszło naprawdę świetnie potrzeba ludzi do min.:
-Reżyser (Bury_Zenek czlapek)
-Ekwipunek postaci efekty specjalne tekstury (ArminaS)
-Scenariusz (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-Scenograf (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-montaż (Arven czlapek Arminas)
-Dubbing (Nekromanta_Boom Arven Dragomir szczurek abisynka)
i jeszcze wielu innych
zgłaszajcie się do tego i zajmujcie swoje role oraz piszcie swoje pomysły jeśli to nie wypali trudno ale jeżeli wypali... forum i strona taką będzie mieć popularność że trudno to ocenić!.
Pozdro - Zenek
tak myśląc sobie wczoraj przy łóżku wpadłem na genialny pomysł! Całe forum mogłoby stworzyć genialny serial gothica.
Tak sobie dalej myśląc wpadłem na pomysł abyśmy nakręcili walkę dobra ze złem czyli przygotowania ich walki w Khorinis o jej podbój.
Potrzebujemy wiele osób do stworzenia tego dzieła bo gdyby wzięło się za to jakieś 15osób to by wyszło naprawdę świetnie potrzeba ludzi do min.:
-Reżyser (Bury_Zenek czlapek)
-Ekwipunek postaci efekty specjalne tekstury (ArminaS)
-Scenariusz (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-Scenograf (Nekromanta_Boom Bury_Zenek)
-montaż (Arven czlapek Arminas)
-Dubbing (Nekromanta_Boom Arven Dragomir szczurek abisynka)
i jeszcze wielu innych
zgłaszajcie się do tego i zajmujcie swoje role oraz piszcie swoje pomysły jeśli to nie wypali trudno ale jeżeli wypali... forum i strona taką będzie mieć popularność że trudno to ocenić!.
Pozdro - Zenek