Gothic Up Chat

Status
Zamknięty.

Vendetta

Deathproof
VIP
Był już taki chat, ale założę się, że już nikt nie pamięta haseł, nie ma pierwotnego OPa kanału i zarządzanie nim może być niemożliwe.

Stworzyłem pokój chatowy o nazwie gothicupchat.
Najwygodniej będzie się połączyć przez program ICeQ.
Ściągamy go z tegohttp://iceq.ikari.pl/download/dload.php?id=277 linku (jeżeli nie działa, to stąd), instalujemy, uruchamiamy i... I w zasadzie to wszystko. Pozostało wpisać nick, ew. hasło jeżeli mamy konto i nazwę pokoju.
26230727.jpg

I witamy na SB 2.0 :)
41086791.jpg

[EDIT]
Oprócz mnie OPa dostanie Zig, Kac i Bojan.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Miś stary pokój chatowy istnieje cały czas, a ty założyłeś nowy tylko po to, żeby mieć na nim operatora. Cuś cuś.

Temat do starego czatu. Nowy nie jest nikomu potrzebny. Stary nazywa się gothicup. Jeszcze założony przez szczurka
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/18636-ikari-chat-gup/page__view__findpost__p__169757

Vendetta

Deathproof
VIP
A jest szczurek? Jest jakiś inny OP?
Jeżeli trzeba to oddam OP'a ;) Jeżeli o to chodzi... A myślałem, że już z tego wyrosłeś, yeed.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja wyrosłem. Problem jest z tobą. Kanały masz co doskonale widać jaj wejdziesz w dział. Mimo to założyłeś nowy. Na starym czacie są operatorzy poza szczurem. Druga sprawa. Założyłeś kanał i myślisz, że to ty będziesz ustalał kto jest na nim operatorem. Widzisz . Naturalne zawłaszczanie władzy, której ci brakuje jak widać. Tak więc sens, który zgotował ci się w garnuszku był jasny. A teraz ble ble..jaki to jest m pojeb*** ble be..wcale nie. Wszystko jest jasne czego byś nie napisał.

Vendetta

Deathproof
VIP
Ustalam... ustalam na razie. Adminem jest Kac i Rangiz, oni dostaną pełnego opa, Bojan pół-opa, a ja mogę się wycofać, nie robi mi to różnicy. A co do OPów na starym kanale to wątpię.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Po co jak działa stary kanał zakładać nowy. Ten co jest jest git.

Vendetta

Deathproof
VIP
Widzę, że jednak jest OP ;)
Trzeba odkopać stary temat, ten do kosza.
Sry za problemy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom