Gothic= Restart

Status
Zamknięty.

szczurogniowy96

New Member
Witam. Mam problem. Gdy uruchamiam grę G1, lub G2(łącznie z NK) pojawia mi się błąd i komp mi sie restartuje. Gra jest oryginalna instalowana z płytki "Saga Gothic". Dodam ze na laptopie mojego taty gra działała całkiem dobrze. ponato po instalacji gry płytka "twierdzi" ze gra nie jest zainstalowana i ikona instalacji nie zmienia się w ikone deinstalacji, a uruchomienia się nie uaktywnia.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Hmmm, dziwne ja tak kiedyś miałem z NFS Carbon, rozwiązaniem była karta graficzna, zainstalowałem najnowsze sterowniki i wsio śmigało :D
Albo możliwe że nie masz zainstalowanej karty dźwiękowej, zobacz w menedżerze urządzeń czy wszystko zainstalowane masz.

szczurogniowy96

New Member
A zapomniałem dodać, że kiedyś gra chodziła świetnie na max detalach.
EDIT:Dzięki za radę. Napisze ktoś jak wywołać Menadżera urządzeń??
Z góry dzięki.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Najlepiej jakbyś zafundował formata i na czystym sprzęcie sprawdził czy ci dziamie.

A jaki masz u siebie sprzęt na tym kompie. Sugeruję ci również odinstalowac wszystko łącznie z ustawieniami które ci się zapisują w moich dokumentach jak i w rejestrze.

a jak chcesz do menedżera urządzeń to wal w panel sterowania/system/Sprzęt/Menedżer urządzeń.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom