Siema,
Mam 26lvl i nie mogę pokonać Melkora ani tego rycerza u pradawnych odrazu jak się teleportuje. Czego to jest wina? Czytałem na necie że nie którzy na 20lvlu pokonują ich. Ja 3 ciosy ich mieczem i leże.
jak masz przypakowaną postać (siła, wytrzymałość, zręczność), zależy też jakiej broni używasz. może masz za słabą postać - tych u pradwanych nie tak łatwo pokonać. rycerza możesz spróbować magią (np jakąś na ożywieców) albo z kuszy/łuku
ja nie miałam problemu z rycerzem a melkora nie tykałam
Najlepiej wyciągaj bron już podczas dialogu, i lej go zanim on zdąży wyjąć, ustaw klawiszowe picie mikstur i lecisz. a jak za mało to się doexp. Nie widzę problemu, w grze jest dużo wszelakich bajerów dodających sporo do stat.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.