Gothic Misja: Spotkanie

Status
Zamknięty.

qubis1990

Member
Mam pytanie, jak już poinformujemy przyjaciół Diego o spotkaniu nie mogę powiedzieć tą wiadomość Diego, nie wiem o co chodzi w tej misji :/

P.S. Czy ktoś z was wie gdzie się te spotkanie odbywa??

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
1.Hmmm... powiedziałeś na pewno wszystkim? Nadal masz to zadanie zapisane w dzienniku jako bieżące?

2. Spotkanie tak naprawdę się nie odbywa, nikt nawet się nie ruszy.

qubis1990

Member
CYTAT(Arven @ 15-03-2009, 07:58) index.php?act=findpost&pid=216848
1.Hmmm... powiedziałeś na pewno wszystkim? Nadal masz to zadanie zapisane w dzienniku jako bieżące?

No raczej tak, poinformowałem Gorna i Lestera, i teraz mam to przekazać Diego ale on nie chce zemną o tym gadać <_<
(tylko może mnie uczyć)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Gorna i Lestera? A co z Miltenem? Stoi nieopodal drugiego wejścia do obozu (bodajże jest to północna brama). Pogadaj z nim.

qubis1990

Member
CYTAT(Arven @ 15-03-2009, 10:21) index.php?act=findpost&pid=216862
A co z Miltenem? Stoi nieopodal drugiego wejścia do obozu (bodajże jest to północna brama). Pogadaj z nim.

Właśnie on też nie chce rozmawiać, mogłem poinformować tylko Gorna i Lestera. No jagby to ująć mam teraz napisane w misji że:

Poinformowałem Gorna i Lestera o spotkaniu. ,,Może Diego okaże się bardziej rozmowny". A Diego jak kłoda, tylko może mnie trenować i nic więcej. Aha jeszcze Gorn powiedział że mogę za niego pujść na spotkanie <_< ironia losu bo nawet niewiem co teraz zrobić.

P.S. Powiem jeszcze że mam Mroczne Tajemnice i może one coś psują, ale i tak nigdy nie mogłem wykonać tej misji.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A wykonałeś wcześniej zadanie z zabójstwem Neka? Jeśli nie, to na spotkanie się nie dostaniesz.
Po rozmowie z całą trójką, Diego powinien Cię zaprowadzić do Twierdzy, w której odbywa się spotkanie (trwa od 20 do 6)
Niemożliwe, żeby Milten nie miał żadnych opcji dialogowych, pogadaj z nim jeszcze raz o wszystkim o czym się da.

Pozdrawiam

qubis1990

Member
CYTAT(Bojan @ 15-03-2009, 11:49) index.php?act=findpost&pid=216874
A wykonałeś wcześniej zadanie z zabójstwem Neka?

Yyyyy.... ten tego, Nie nie wykonałem tego zadania dokońca, chyba. O kurcze ja jestem w IV :blink: roździale i teraz raczej wątpie bym to zadanie wykonał :angry: aaa niech to. No cóż pozostaje mi wczytać najstarszy zapis i grać od niego hehe :p

Dziękuje za pomoc, jakby co to jeszcze się odezwę.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
W 4 rozdziale nie ma opcji, żeby wykonać tego questa ;) Nie jestem na 100% pewien, że to o to chodzi, ale jeśli nie masz więcej opcji dialogowych, to innego powodu nie widzę. Przejdź się jeszcze raz po Kolonii, pogadaj z Lesterem, Miltenem, Gornem i Diegiem dla pewności, może jednak coś pominąłeś. Jak dalej nie da rady, to możesz wczytać save. Spotkanie nie wnosi nic do fabuły i nie jest związane z wątkiem głównym, ale dowiadujemy się na nim kilku ciekawych rzeczy :D

Pozdrawiam

Wysoki93

Active Member
Ja myślałem, że tego spotkania w ogóle nie ma. Tylko informujemy o nim każdego z uczestników i tyle. Ta narada przyjaciół odbywa się od razu po zebraniu wszystkich czy jak? Gdyby nie kiepskie sterowanie w GI sam bym sprawdził, ale pytam się z ciekawości :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
W podstawce o spotkaniu tylko informujemy jego uczestników. A modzie mamy szansę uczestniczyć w tym spotkaniu.

qubis1990

Member
Jeśli chodzi o quest z zabójstwem Neka (Mroczne Tajemnice) , to mam pytanie, w pewnym momęcie Diego każe nam znaleść maga który pomoże nam z jakąś formółką którą zabieramy od zabitego przez nas Złego, i teraz mam problem bo opskakuje wszystkich magów i nie mogę znaleść tego który nam pomoże. Pomożeci mi i powiecie który to mag??

Potak

Member
Co do spotkania i MT mówisz jedynie Gornowi, Lesterowi i Miltenowi. Diego sam załatwia spotkanie więc jemu mówić nie trzema, Gorn nie pójdzie na spotkanie bo pilnbuje kopalni, więc Ty idziesz za niego. A Milten dopiero po naładowaniu Uriziela w którym Ci pomaga osobiście może iść na spotkanie o ile dobrze pamiętam ... Coś w tym stylu. A co do tłumaczenia, to jeden z Pradawnych Ci go tłumaczy, ale nie dowiesz się, bo Ci nie powie tego, ale domyślić się można, że chodzi o Jarkendar z Nocy Kruka ;>

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom