Akcja serialu rozpoczyna się jakiś czas po upadku bariery. Wrzodowi udało się wydostać i uciec do Khorinis, niemający się gdzie podziać zatrudnia się jako pomocnik w portowej knajpie "Pod Kuternogą", Właściciel Kardif jest czołowym producentem hot-dogów, pewnego razu jednak dostawa keczupu, który jest niezbędną częścią hot-doga, znacznie opóźnia się, a ostatni słoik zostaje zmarnowany (jak? zobaczcie ;p), Wrzód musi wyruszyć po nowe zapasy tego surowca, jednak w czasie swojej podróży wpada na trop intrygi spowodowanej przez samych paladynów.
Film jest ostro komediowy , dialogi(w tym wiele niecenzuralnych słów ;p) wypowiada rzecz jasna ivona(wiem że niektórym nie pasi ale raz że do komedii jest lepsza a dwa że nie mam kunsztu aktorskiego ;p). Serial obecnie liczy tylko 3 odcinki, ale zniechęciło mnie brak oglądalności więc mam nadzieję że się polepszy , Zapraszam do oglądania.
Screeny:
PS. Filmy są na youtube na profilu DasOguras
Film jest ostro komediowy , dialogi(w tym wiele niecenzuralnych słów ;p) wypowiada rzecz jasna ivona(wiem że niektórym nie pasi ale raz że do komedii jest lepsza a dwa że nie mam kunsztu aktorskiego ;p). Serial obecnie liczy tylko 3 odcinki, ale zniechęciło mnie brak oglądalności więc mam nadzieję że się polepszy , Zapraszam do oglądania.
Screeny:
PS. Filmy są na youtube na profilu DasOguras