Gothic - Keczup Xd

DasOguras

New Member
Akcja serialu rozpoczyna się jakiś czas po upadku bariery. Wrzodowi udało się wydostać i uciec do Khorinis, niemający się gdzie podziać zatrudnia się jako pomocnik w portowej knajpie "Pod Kuternogą", Właściciel Kardif jest czołowym producentem hot-dogów, pewnego razu jednak dostawa keczupu, który jest niezbędną częścią hot-doga, znacznie opóźnia się, a ostatni słoik zostaje zmarnowany (jak? zobaczcie ;p), Wrzód musi wyruszyć po nowe zapasy tego surowca, jednak w czasie swojej podróży wpada na trop intrygi spowodowanej przez samych paladynów.
Film jest ostro komediowy :), dialogi(w tym wiele niecenzuralnych słów ;p) wypowiada rzecz jasna ivona(wiem że niektórym nie pasi ale raz że do komedii jest lepsza a dwa że nie mam kunsztu aktorskiego ;p). Serial obecnie liczy tylko 3 odcinki, ale zniechęciło mnie brak oglądalności więc mam nadzieję że się polepszy :), Zapraszam do oglądania.
Screeny:
596fecd0d45bf348med.jpg

PS. Filmy są na youtube na profilu DasOguras

DasOguras

New Member
CYTAT(Daria @ 01-05-2009, 20:39) index.php?act=findpost&pid=220777
Tu macie link do tych filmów... 3 odcinki...
DasOguras swoją drogą to linki mógłbyś podać.

No rzeczywiście nie pomyślałem ;p

EDIT: Dobra tam, każdemu się może zdarzyć... ^^ - Daria

Vendetta

Deathproof
VIP
Piosenka na początku to Radio Chlew- Liody dla rolników xD
Podoba mi się, jednak jest za dużo przekleństw. Podkład muzyczny tez mi się nie podobał ;|
Ale fabuła i cała reszta jest niezła. Jest śmiesznie... Tylko momentami.
Czekam na kolejne odcinki.

DasOguras

New Member
CYTAT(Vendetta @ 02-05-2009, 07:48) index.php?act=findpost&pid=220800
Piosenka na początku to Radio Chlew- Liody dla rolników xD
Podoba mi się, jednak jest za dużo przekleństw. Podkład muzyczny tez mi się nie podobał ;|
Ale fabuła i cała reszta jest niezła. Jest śmiesznie... Tylko momentami.
Czekam na kolejne odcinki.

Racja, nie jestem jeszcze wprawiony w filmy, bo to pierwszy serialowy odcinek to mogłem trochę nie trafić w gusta :p
A muzyka na początku to "Skaner - Lato w Kołobrzegu", "Lody dla Rolników" to jej parodia :)

PS: już 4 odcinek :)

Do góry Bottom