Gothic I Problem Z Łatką

Status
Zamknięty.

johnnyyy

New Member
zainstalowałem Gothic 3 i od razu na niego łatke 1.7 wszystko ładnie pięknie chodziło widać było że łatka usprawniła sporo rzeczy do czasu jak pokazał się niebieski ekran (ekran pojawiał sie przed i po zainstalowaniu Gothica) gdy znów właczyłem gre nie było śladu łatki błędy bugi jak by wogólej jej nie bylo ale zainstalowana była kilka razy odinstalowany był Gothic ale to nie pomogło z rejestru też go czyściłem nic nie pomogło nawet łatke 1.73 instalowałem też nic nie widac tylko że menu sie zmieniło a bugi jak były tak są. Format pomoże?? Co zrobić? A i bardzo przepraszam jeśli żle temat założyłem jestem tu nowy i sie nie znam zarówno jak i na komputerach jak i w tym forum się połapać.
Moj komputer

AMD Athlon(tm) II X2 250
Processor
3.01GHz, 2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 220
Windows XP Service Pack 3
Jak by potrzeba

gut3k

Member
Hmmm. No format to ostateczność. Mocno masz zaśmiecony dysk ?? Po instalacji łatki jest więcej opcji wizualnych. Możliwe masz jakiś problem z kartą grafiki? 

Może spróbuj zainstalować G3 na innym dysku. Albo jeżeli uznasz to za konieczne to walnij format i jeżeli problem będzie występował dalej to napisz.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Zainstaluj Gothica 3 w innej lokalizacji, żeby zmylić rejestr.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom