Gothic Gwiezne Wojny

Status
Zamknięty.

Karpielek

VIP
VIP
Mnie nie podoba sie ten mod <_< Jest jakiś taki lewy. Nie pasuje mi do Gothica

daria

Szejn
Weteran
Ja jestem do tego sceptycznie nastawiona... Niby fajnie itd.. jakaś nowość, ciekawe zbroje i fajna zabawa, ale co z tego??
Taki mod to tylko, żeby się zabawić przez kilkanaście minut - do niczego więcej nie jest potrzebny. Całkiem odbiega od Gothic'a i to mi się troszeczkę nie podoba... Aczkolwiek pomysł fajny, wolałabym jednak, aby zrobiono jak już większy mod i żeby robili go profesjonaliści np. z themodders.pl :p Wtedy może zmieniłabym zdanie, a mozę nawet zagrała w tego moda :) Poza tym nie lubię Gwiezdnych Wojen :p
Pozdrawiam, Daria.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ehh, Wy tylko patrzycie czy słuchacie też ?
Koleś wyraźnie pisze, że nie jest to jako taki mod, tylko "nakładka" zmieniająca grafiki niektórych armorów, które kompletnie nie ingerują w fabułę gry.

Kilka zbroi mi się osobiście bardzo podobało, a kilka mniej. Nie zainstalował bym tego, bo nie kręcą mnie takie podmiany grafik w Gothicu.

Ale jak już wspominałem, nie jest to wielka modyfikacja, tylko drobne dopieszczenie, dla ludzi nagrywających filmiki z Gothica, o Star Wars.

Najemnik@

Member
Nie podoba mi sie to..oczywisci kilka zbroi ladnie bylo zrobionych i mi sie spodbalo ale ogolnie nie podoba mi sie i do klimatu Gothicowego nie pasuje ;]

Ancymon

Member
Według mnie ten mod to nędza.Te nowe zbroje sprawiają wrażenie tylko pokolorowanych.
Mimo krótkiego czasu ściągania szkoda mi czasu na ściąganie go. <_<

barlogo

Member
a także bym chciał dodać ze to wogule nie wygląda star wars w paint to robili na dodatek jak by była moc np magia przerobiona na moc z star wars i te skoki co wykonują jak by to było jak film to bym dał 10/10 ale autor sie nie postarał lepiej byłoby z władcą pierścieni bo tam jest magia tak jak w gothicui miecze i zbroje to by było spox xD ale tak nie jest niech zrobią coś lepszego bo te star wars na śmietnik się nadaje :D pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom