Gothic "der Film"

Status
Zamknięty.

Khalid

Member
Właśnie zobaczyłem film utworzony przez T.M.T Production związany z Gothic'iem i muszę przyznać, że robi wrażenie
tongue.gif

Film nawiązuje bardziej do Gothic'a I lecz można tam już usłyszeć soundtrack z najnowszej części gry. Jest on oparty na silniku graficznym z pierwszej części ale mimo to robi dobre wrażenie.
biggrin.gif

Pod tym linkiem możecie zagarnąć owy "trailer" ważący ok 63 MB.
PS: Dla zielonych... na środku strony jest napis download
tongue.gif

POZDRO "Khalid"

Big Boss

Member
QUOTE (Khalid @ 01-02-2006, 00:21) Właśnie zobaczyłem film utworzony przez T.M.T Production związany z Gothic'iem i muszę przyznać, że robi wrażenie
tongue.gif

Film nawiązuje bardziej do Gothic'a I lecz można tam już usłyszeć soundtrack z najnowszej części gry. Jest on oparty na silniku graficznym z pierwszej części ale mimo to robi dobre wrażenie.
biggrin.gif

Pod tym linkiem możecie zagarnąć owy "trailer" ważący ok 63 MB.
PS: Dla zielonych... na środku strony jest napis download
tongue.gif

POZDRO "Khalid" - główny informator ze świata Gothic'a
tongue.gif
biggrin.gif
tongue.gif
biggrin.gif

hmm wczesny to ty nie jesteś (zobacz kilka newsów niżej na stronie głównej) i już jest temat o tym w dziale Hobby. Co do filmu to nawet fajnie wygląda, ale pewnie nikomu nie będzie chciało się go przetłumaczyć.

Azgalor

Member
Już obejrzałem z kilka razy i mam takie pytanie czy ta nuta podczas walki z harpiamii będzie w nowej odsłonie Gothica? Jeśli tak to bardzo mnie to cieszy, bo baaardzo mi do gustu przypadła. Hmmm musze przyznac, że nie do końca rozumiem sens tworzenia takiego filmu. Czy to nie jest, aby żerowanie lekkie na sukcesie Gothica? Poza tym co jest fajnego w przyglądaniu się jak Bezi z Gornem siekają zębacze, skoro sam tego nie możesz robić. A najgorsze jest to, że i tak większość ludzi nie będzie musiała tego obejrzeć, żeby znać i fabułe, i bohaterów, i zakończenie.

P.S. Jeśli coś mi się z tym filmem pomyliło to oświećie mnie. Może to ma być interaktywny film, w którym będą momenty, że można wpływać na akcję na ekranie? To by było fajne...

G

Gray_Fox

Guest
Mi tam trailer sie podobał
smile.gif
Nieważne jest to , że widać jak Gorn i bBezi walczą z zębaczami. Moim zdaniem odrobina dobrych efektów świetlnych, dzwiękowych plus +fabuła gry zjednoczona z filmem to może wyjść coś dobrego. Oby film pojawił sie szybko w kinach a jak nie, to chociaż do sciągniecia poprzez emule bo robi sie ciekawie.

Pozdro
biggrin.gif

saviol

Member
Ja mam doła do mam słabego neta i ściągałem to jakieś 1,2 godz. a okazało się że nie czyta mi dźwięku :/ brak mi chyba jakiś kodeków, ale widziałem film i mogę stwierdzić że jest dobry i interesujący

A i przy okazji mam proźbę jak ktoś zna stronę z dobrymi (sprawdzonymi) kodekami to zapodajcie bo chciałbym posłuchać dźwięku w tym filmiku
wink.gif

Avaneger

Member
Nieno ludzie trailer 1 klasa . Goście pewnie się troche pomęczyli żeby zrobić takie coś . Troszke nudziła mnie scena walki Lestera i Beziego z harpiami , ale co tam . Trailer super robiący wrażenie . Pozdro dla T.M.T Production .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom