Gothic 4 Potrzebuje Porady

Status
Zamknięty.

sheva17

New Member
Witam. Zainstalowałem Gothicka, wgrałem patch Hotfix (eng) i po włączeniu gry strasznie się tnie. Zaznaczam, że wcześniej testowałem demo i chodziło mi płynnie na low i medium natomiast na high troszkę przycinało. W pełnej wersji nawet jeśli ustawię wszystko na low to i tak nie ma żadnej różnicy bo tnie jak cholera. Nie wiem co zrobić. Czytałem na necie, że dużo osób ma podobny problem na o wiele lepszych komputerach niż mój. Podobno wina leży w optymalizacji 'czystej' wersji gry. Chciałbym się dowiedzieć czy wyjdzie jakiś nowy, lepszy patch, który zoptymalizuje grę? Przypominam, że na demie śmigało ładnie. Czekam na odpowiedzi.

Mój sprzęt to:

Athlon x2 4600 (2,4)
6 gb ram
GeForce 9600 GT
Windows 7

Nie jest to najlepszy sprzęt, ale mimo tego większość nowych gier nadal chodzi mi na najwyższych detalach.

Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zacznijmy od tego, że nikt na forum nie siedzi, żeby na twoje pstryknięcie palcem po 30 sekundach odpisać. Ten potrójny post był żenujący i wylądował w koszu.

Twórcy pracują nad Patchami, które zostaną w najbliższym wydane co z pewnością zostanie opisane na naszej stronie.
Dodatkowo możliwe, że community zabierze się za robienie patcha do Arcanii tak jak zrobiła to przy G3.

Co do zacinania się gry to możesz mieć w tle odpalony proces, który zamula grę. Chociażby antywir itp. Dodatkowo problemem może być syf na twoim kompie.

sheva17

New Member
yeed;
Jaki potrójny post?

Trzy posty pod rząd. Zrobiłeś triple posta. Co łamie regulamin. Zostały wywalone do kosza.
Pod rząd to możesz iść na Wiejską porzucać pomidorami w bryczki. Z RZĘDU KUR@&!*DE, Z RZĘDU!!

Nie mam syfu na komputerze, ponieważ wczoraj zrobiłem format dysków. No nic. W takim razie czekam na nowego patcha.

sheva17

New Member
A skąd wersja ENG? Bo są 2 wydania.

Wersja Reloaded. A czym się różni ta druga część? Z tego co wiem to wszystkie wersje Arcanii są źle zoptymalizowane. Mam jeszcze polską wersję językową, ale nie mam obecnie jak jej sprawdzić.

sheva17

New Member
Nie wspieramy piractwa? Piszesz tak, bo chcesz zyskać kilka punkcików u administratora. Dam sobie głowę uciąć, że posiadasz tak samo pirata jak 90% forumowiczów. Pirat, nie pirat, ale chyba jesteście od tego aby pomagać? Albo znasz odpowiedź na mój problem albo się nie odzywaj i nie nabijaj bezsensownie postów. Wiem, że na pewno usuniesz ten post jak i cały temat, bo przecież ty nie promujesz piractwa, ale moja 'noga' więcej na tym forum tu nie powstanie. Z czasem będzie coraz więcej takich forumowiczów jak jak. A ty drogi kolego graj sobie w tą swoją 'oryginalną' wersje Gothica. Pozdro

Wysoki93

Active Member
Gotiko >< gra została posłana do produkcji w wersji jeszcze nie spatchowanej, do tej pory wyszła tylko jedna łatka, która optymalizuje grę do stopnia, który mogłeś ujrzeć w demie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie wspieramy piractwa? Piszesz tak, bo chcesz zyskać kilka punkcików u administratora. Dam sobie głowę uciąć, że posiadasz tak samo pirata jak 90% forumowiczów. Pirat, nie pirat, ale chyba jesteście od tego aby pomagać? Albo znasz odpowiedź na mój problem albo się nie odzywaj i nie nabijaj bezsensownie postów. Wiem, że na pewno usuniesz ten post jak i cały temat, bo przecież ty nie promujesz piractwa, ale moja 'noga' więcej na tym forum tu nie powstanie. Z czasem będzie coraz więcej takich forumowiczów jak jak. A ty drogi kolego graj sobie w tą swoją 'oryginalną' wersje Gothica. Pozdro

Obowiązują tu pewne zasady i będziemy się ich trzymali. Na forum nie promujemy i nie będziemy promować piractwa.
Prywatna działalność to już sumienie każdego z osobna.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Łojojooooj, jak się nakręcili. Pirat to pirat, a takowym nie pomagamy, więc chyba wsio haraszo. Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom