Gothic 4 -Czy Wartko Go Kupić?

Status
Zamknięty.

Martin89845

New Member
Siema! Dziś chciałbym się dowiedzieć czy warto zakupic grę Gothic 4 ArcaniA. Jestem fanem gothic'a ale z tego co widzę są ostre komentarze dlatego chciałbym się dowiedzieć czy to dobry pomysł żeby go kupić . Chciałbym poruszyć takie rzeczy jak : jakość grafiki, fabuła, grywalność i rozwuj postaci. To mój pierwszy post więc może ukazać się kilka błędów ale chciałbym abyście nie zwracali na to uwagi. p0zdr0 Hemp gru rządzi :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
za "rozwuj" mnie dobiłeś...

jakość grafiki - nawet na High i Max detalach wygląda jak wygląda przykładowy screen http://img26.imageshack.us/img26/6661/arcania2010110320293927.png
fabuła : da się ją zrozumieć dopiero po 3 przejściu gry, jest bardzo naciągana i przewidywalna i nudna
grywalność : liniowość mnie dobija w tej grze, bardzo mała grywalność
rozwój postaci : po macoszemu, robisz co chcesz i kiedy chcesz ale i tak nawet jak dajesz w full na wojownika to na końcu jesteś dobrym magiem
czas gry : 15 godzin wraz z misjami pobocznymi
system walki : dopracowany ale i tak sprowadza sie do atak, unik, atak, unik itd.

Jakies plusy? Ładne pudełko oraz sporo broni nic więcej.

Binek7

Member
Moim zdaniem lepiej czekac, aż będzie można ją legalnie ściągnąc. :)
Bo po co tracic 100 zł na 15h grania? Fabuła przeciętna, jako kontynuacja serii to dno. Rozwój postaci odbiega od wymarzonego, a sama rozgrywka mierna. Na plus składa sie grafika, gra wyglada bardzo ładnie i muzyka, która jest dobrze zrobiona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom