Gothic 3...

Status
Zamknięty.

Vitek

Member
Mam dość....Zrobiłem temat o plusach Gothica 3 bo myślałem że naprawdę będzie okej...Ale teraz mam ochotę włączyć STAREGO DOBREGO G1 i G2 !!! Gothic 3 to kompletne dno.. o ludzie.. system walki jak dla jakiegoś 5 latka..klikasz lpm lpm lpm i wyrżnąłeś Pół Gry!!!A jeśli chodzi o fabułę to noł koments!!! w G2 chociaż coś się działo!!Ktoś ukradł oko inossa kopalnia została opuszczona i trzeba było znaleźć lestera.. Nagle pojawili się poszukiwacze..a w G3??? jaka jest fabuła??? podbijanie miast i co??? i tyle!! sorry ale taka fabuła to do np. Detektyw Rutkowski is back sie nie nadaję!! moje ucz czucia.. Mimo że jestem wielkim fanem serii Gothic G3 wzbudził we mnie mieszane uczucia <_< Poczekam na G4 oby miał dobrą fabułę i wolę żeby robili go 3 lata dłużej niż żeby był taki jak G3... pozdrawiam..

Dark Shadows

Active Member
Każdy ma prawo do własnego zdania. Ale takich tematów gdzie można się wypowiedzieć jest kilka wiec nie musiałeś zakładać od razu nowego.

Dwa, że zawsze jest tak, że coś komuś nie pasuje a inni to chwalą. Mi fabuła bardzo się spodobała. :)

Może po prostu miałeś zbyt wielkie nadzieje względem G3 i okazało się gorsze niż sądziłeś.

Pozdro.

są założone podobne tematy..ten zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom