Gothic 3 - Wyprzedaż!

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Nowy rok nadchodzi wielkimi krokami, a sklep gram.pl przyszykował nie lada atrakcję, dla każdego fana serii Gothic. Otóż na stronie gram.pl pojawiła się o informacja o wyprzedaży nie których gier, w tym Gothic 3. Najnowsze tytuły w tym trzecia część znanej nam sagi będą dostępne w cenach o 30 do 50% tańszych, niż dotychczas! Oto oficjalna informacja:
"W ramach Totalnej Noworocznej Wyprzedaży kupicie hity takie jak Gothic III, Neverwinter Nights 2, Rise of Nations: Rise of Legends, Medieval II: Total War i wiele innych w zawrotnie niskich cenach. Korzystając z promocji, trwającej do 21 stycznia, będziecie mogli zaopatrzyć się w te doskonałe gry od 30 do nawet 50% taniej w salonach z multimediami i dużych sieciach handlowych. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą na stronie www.gram.pl/wyprzedaz i wizyt

Kto jeszcze nie ma to szturm na sklepy!

Dark Shadows

Active Member
Przyznam szczerze, że wole to uczucie, gdy ma się już grę tego pierwszego dnia premiery. ;) Ale faktycznie taka wyprzedaż z TAKĄ obniżką cen TAKICH hitów to faktycznie niezła rzecz. CD-Projekt nie jest chyba taki zły. :p

Ps: No, ale taki hit jak Gothic 3 na wyprzedaży. Ojj nie ładnie. :D

Pozdrawiam

Arsil

Member
Dobry pomysł :), ja już ostrzę się na część gierek. Gothic III ma być tańszy o 30% czyli będzie kosztować mniej więcej 99zł... czyli tyle ile ja za nie go dałem, na jednej stronie z grami da się kupić Gothica III za 99zł, więc ja nie straciłem na cierpliwości :). Zachęcam do kupna, bo wydanie gry jest fantastyczne nawet w podstawowym zestawie.

RobsonAjax

Member
Można też dodać (a raczej odjąć od sumy) te "Wirtualine pieniądze". Jeśli się ma oryginał z CDP, można go zarejestrować i wtedy dostaje się jakąś tam sumkę.
Ja np. wczoraj sprawdzałem w sklepie gram.pl i G3 mogę mieć po 74.90 ;) . Ale zaczekam do tej obniżki, może jeszcze spadnie cena :D .

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom