Gothic 3 - Vengard (Misja)

Status
Zamknięty.

assasyn_Bezi

New Member
Witam wszystkich :D mam następujący problem :D otóż gothica 3 przechodze juz 3 raz ale wczesniej sie wypelnianiem wszystkich zadan z gry nie zajomwalem :D a wiec tak : jeden kupiec w Vengardzie chce zebym przyniosl mu 20 kilofow 5 pił i 20 czy 30 mlotow .... i w tym caly problem :) kilofy mu dalem bo dalo je rade nazbierac od wszystkich kupcow z gry :D ale z mlotami i pilami mam problem ..... czy jest jakies miejsce czy postac ktora ulatwila by mi to zadanie ? :D

Zomin

Member
Hmmm.. No cóż, możesz iść do Cape Dun, przy "bramie" pracują niewolnicy(jeden przybija coś młotkiem, drugi piłuje kłodę). Wystarczy, że pobijesz(nie zabijesz!) jednego, zabierzesz mu narzędzia, po czym poczekasz, aż wstanie i znów weźmie się do roboty. Można robić to w ten sposób nieskończoną ilość razy.

@2x Down:
Toćkę cię chłopie ubiegłem..

assasyn_Bezi

New Member
Dzieki :D zaraz sprubuje :) mysle ze nie bedzie to trudne bo mam juz 49 lvl xD a i gram na poziomie trudnym wiec raczej niewolnik tez ma szanse xDDD

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom