OFTOP
CYTAT
Ja mam laptopa (nowego) i pykam w Gothica 3 bez problemu jedynym kłopotem jest to że mam viste i nie idzie grac z kodami:/
O kurde przeje***e,jak ty tak możesz grać?Bez kodów jak ty to robisz chłopie,nie wyobrażam sobie choćby puszczenia bąka w G3 bez kodu.A tak poważnie to granie na kodach w G3 dla mnie to totalne noobstwo i patologia.Pograj chłopie normalnie,wbij przyzwoity level,zrób mistrza na 2 ostrza i żaden kod nie potrzebny,bo wszystko się przed tobą samo kładzie,i kasy full.
CYTAT
Straszne rzeczywiście, nie można sobie popsuć przyjemności z gry, wg mnie ogromna zaleta, ciekawe tylko czy zamierzona :]
Popieram w 100%,chociaż nie gram na kodach dlatego że nie chce,a nie dlatego że nie mogę.
A teraz do rzeczy :
Na każdym kompie spełniającym wymagania gry Gothic 3 ci pójdzie.Czy to będzie PC,laptop czy bierki to jak będzie miało odpowiedniego procka,kartę i RAM to ci będzie chodzić.Nie ma na pudełku od gry napisu:"Zabrania się grania na jakichkolwiek laptopach".Kupisz laptopa 2x2,5ghz,4 Gb ram i 2xGF8800GTX i ci nie pójdzie bo to laptop.Litości wystarczy pomyśleć :huh: .
Może ci nie iść na laptopie bo masz zły system,albo sterowniki,albo wogóle coś masz popieprzone.