Gothic 3 Na Laptopie. Mozliwe?

Status
Zamknięty.

Czarek_777

New Member
Ja również ponawiam pytanie. Czy ktoś posiada jakieś info na temat czy G3 może śmigać na laptopie ? A może już ktoś gra... Z góry dzięki za odpowiedź :)

Kacperex

KacŚpioszek
Wszystko zależy na jakim laptopie ;)
Podaj konfiguracje. A tematów o tweakach itd było mnóstwo na forum.

A to taka mała notka na temat laptopu:

"Wiecie czym jest Xtreme 917V? To chyba najwydajniejszy na świecie laptop, dostępny dla wszystkich wszem i wobec (bo jak wiemy - amerykański rząd ma już komputery kwantowe xD)! Wyposażony w 17" ekran LCD o rozdzielczośći natywnej 1920x1200, procesor Core 2 Quad, taktowany zegarem 2.66 Ghz, 4GB pamięci RAM o częstotliwości 667Mhz, 3 dyski twarde o łącznej pojemności 750GB (O_O) oraz dwie karty graficzne nVidia GeForce 7950 GTX "notebook", to chyba spełnienie marzeń każdego mobilnego miłośnika gier komputerowych! Tylko ceny jeszcze nie znamy :)"

i kto mówi, że laptopy nie lubią gier?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Na pudelku prawie kazdej gry jest napisane ze moze ona nie dzialac pod niektorymi modelami tgo typu komputerów.
Jest ich na rynku za duzo i twórcy gier nie są w staniesprawdzic wszystkich kombinacji, wiec polecam próbować a potem sie martwic ;]

Dami 1200

Member
Ja gra?em w G3 na laptopie i wszystko by?o w najlepszym porz?dku, a nie kombinowa?em nic z konfiguracj?.

leszekg3

New Member
Ja grał cały czas an laptopie ;)
Mój sprzęt to Core 2 Duo 1,6 Geforce 7600 śmiga tak sobie ale da się grać :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom