Gothic 1 Duzy Box

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
Siemanko :)

Jakby ktoś z forumowiczów byłby zainteresowany kupnem Nówki nieśmiganego G1 PL
to na tej aukcji jest do kupienia :)
Kto zamówi 1 niech wklei fotki jak to wygląda itd :)

xxx :p

BTW. zostawcie mi 1 sztukę bo biorę ale w weekend dopiero :D

BTW2. Cenka zacna myślę :)

halek

Member
Trzeba przyznać że ciekawa oferta. Na razie kupować nie zamierzam, ale bardzo zaciekawił mnie opis gry :D. Jak sądziliście że graliście w Gothica to zobaczcie:

CYTAT
Stajemy w niej (grze) do walki w obronie królestwa przed inwazją armii orków, ogrów oraz całej masy podobnych wrednych stworów.

CYTAT
Gracz może się wcielić w postać charakteryzowaną przez jedną z czterech profesji: wojownika, zabójcę, maga oraz posiadającego nadprzyrodzone umysłowe moce Psionica.

Hm..

CYTAT
Wybór każdej z tych specjalności ma decydujący wpływ na przebieg gry oraz na jej zakończenie.

Trzy z czterech pierwszych zdań to jakieś bajkopisarstwo :D.

CYTAT
Podczas naszej przygody napotkamy ponad 250 niezależnych postaci, o różnym usposobieniu i nastawieniu do nas (neutral, hostile, angry, frightened oraz happy)

CYTAT
Do jego dyspozycji oddany został spory arsenał broni (miecze, sztylety, halabardy, kusze itp.) oraz czarów.

Pełen profesjonalizm ;).

szczurek

Menda serowa
Weteran
Hmm mam oryginalnego gothica i faktycznie jest takie coś napisane na odwrocie pudełka.
Koleś sugerował sie tym co przeczytal, bo w gre jak widać nie gral.

doctor

Wariat
Weteran
CYTAT(szczurek @ 25-07-2007, 03:32) [snapback]149027[/snapback]
Koleś sugerował sie tym co przeczytal, bo w gre jak widać nie gral.

No jak mial grac w zafoliowana gre :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
Przeciez nie musiał gra w gre z tego pudełka... Chodzi mi o to ze jak juz coś sprzedaje to może sie zainteresować czy na pewno wszystko o grze wie i czy to aby na pewno jest prawdą.

Orc(Warrior)

Member
Ze zdjęcia wynika że to nie jest box z premiery, brakuje talii kart i amuletu, ale chyba nikt się tego nie spodziewał za 12 zł :p

doctor

Wariat
Weteran
taaaa... mysle ze to jakas specjalna "cicha" reedycja wlasnie dla takich jak my ktorzy chcieliby miec G1 PL w BOXie a nie kupili w czasie premiery, w kazdym badz razie bog zaplac za pomysl Tłoczni! :)

RobsonAjax

Member
CYTAT
taaaa... mysle ze to jakas specjalna "cicha" reedycja wlasnie dla takich jak my ktorzy chcieliby miec G1 PL w BOXie a nie kupili w czasie premiery, w kazdym badz razie bog zaplac za pomysl Tłoczni!

A może po prostu niewyprzedany towar, znaleźiony w jednym z zakurzonych magazynów owj firmy :p?

Ja osobiście mam oryginalnego GI z Extra Klasyki z 2004 roku i znów w niego gram ;).
A CDProjekt nie sprzedaje już go w Nowej EK?? Wydawało mi się, że jest ciągle w ofercie.

Pozdrawiam.

Dark Shadows

Active Member
CD Projekt (gram.pl) sprzedaje Gothica 1, jako edycje platynową czy jakoś tak - nie EK. Ale według mnie takie wydanie (Box) można uznać za EK, bo teraz Gothic 1 albo jest w pudełku dvd albo na płycie od kolegi. ;) A tak masz takie duże ładne pudełko z pierwszego albo któregoś z kolei wydania gry.

Chyba kupie. Co ja mówie. Kupuje. Będzie ładnie wyglądać przy kolekcji. No i po polsku.

Pozdrawiam.

Jay_Kay

Magister vitae
CYTAT
Stajemy w niej (grze) do walki w obronie królestwa przed inwazją armii orków, ogrów oraz całej masy podobnych wrednych stworów.

Ogrów :D dobrze, że nie od razu trolli berserkerów ;)
CYTAT
zamieszkanym przez wiele różnych ludzkich i nieludzkich nacji

Ciekawe, czy chodzi mu o ludzkich - w sensie, że ludzi, czy ludzkich - humanitarnych itp. :)
Opis w ogóle nie zawiera treści gry, ale to raczej detal, wszyscy tutaj wiedzą o co chodzi.
Ja swojego GI mam od 2,5 roku w... extra klasyce, więc nowego nie potrzebuję.
CYTAT
A CDProjekt nie sprzedaje już go w Nowej EK?? Wydawało mi się, że jest ciągle w ofercie.

Jest na 100%, dzisiaj go nawet w Media Markcie widziałem w sporych ilościach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom