Google Earth

Status
Zamknięty.

Em.50

Member
Mam do was pytanie . Czy używacie programu Google Earth ? Ja osobiście używam tego programu , który dla mnie jest bajerem
wink.gif
Można obserwować świat z satelity ... W większych miastach np. Warszawa , Gdańsk , widać nawet samochody na parkingu
wink.gif

Piszcie tutaj co myslicie o tym programie i czy go nieraz używacie .

Jak jeszcze nie masz to ...
Podaje linka do bezpośredniego downloadu .
KLIKNIJ TUTAJ !

Program można również pobrać z oficjalnej strony Google Earth

Genialna zabawka. Dziex, że podałeś linka. Tylko szkoda, że dla Polski nie ma tak dobrego zoom'a. Nawet udało mi się znaleźć mieszkanie mojego wujka w San Diego
biggrin.gif
biggrin.gif
. Pozdro!!

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Owszem używam tego programu już od dawna. Naprawdę program ten zrobił na mnie duże wrażenie. Dzięki jemu mogę widzieć, dużo rzeczy. Jak zawsze największe miasta w USA zostały zrobione najlepiej co do grafiki, ponieważ są bardzo dobrze wykonane ulice.
Podoba mi się jeszcze jedna rzecz to iż administracja codziennie uaktualnia zdjęcie więc możemy być prawie na bieżąco.
Cóż, dzięki tym przybliżeniom można spostrzec samochody a w niektórych miejscach nawet ludzi oraz nie raz pokazywane są wypadki w centrum New Yorku.
Naprawdę polecam ten program, ponieważ to jest nie lada bajer.

Pozdro.

chery

Member
Słyszałem co nie co o tym programiku i jestem jak najbardziej za!!!! Faktycznie bajer niezły a pomysł oryginalny. Osobiście go nie używałem lecz moze się to zmieni
smile.gif
Dziwne tylko że można tak bez większych kłopotów śledzić życie zwykłego człowieka. Kto wie kto patrzy na mnie jak idę do szkoły
biggrin.gif

EDIT
Lordzie bardzo mądra sygnaturka "każdy człowiek umże lecz...." naprawdę daje do myślenia

freak_man

Member
Program jest wypass. Używam już od dawna i bardzo mi się podaoba. Kiedyś przypadkiem u kolegi zobaczyłem ikonke "Google earth" i pytam "co to?" a on mi pokazał programik i mnie zszokowało, że w ogóle coś takiego jest. Nawet moja mama go lubi i czasami patrzy sobie na piramidki i inne. Fajnym bajerem jest patrzenie na większe masta w trybie 3D. Ogólnie program jest wypasiony.

Gucio

Member
Wczoraj ściągnąłem i przyznaje, że programik jest zarąbisty!
smile.gif
Jeździłem se kamerką po Krakowie
biggrin.gif
Szkoda tylko że pokazuje tylko miasta
sad.gif
Jeszcze nie zgłębiłem funkcji tego programu do końca, ale pierwsze wrażenie super!
cool.gif

Pozdro
cool.gif

Lord Viqux

Member
Ja korzystałem z tego programu, ale zrezygnowałem po pewnym czasie. Dlaczego? Bo byłem zły
mad.gif
Wystarczy? Pewnie nie, dlatego powiem dlaczego
tongue.gif

Nie mogłem znaleźćswojego osiedla
mad.gif
mad.gif
mad.gif
Szukałem niewiadomo ile, ale nie znalazłem terenu odpowiadającego mojemu osiedlowi. Się wkurzyłem, powiedziałem: nie korzystam z tego, skoro nie mogę znaleźć mojego osiedla, w kórym mieszkam, co dopiero mowić o parkingu pod mooim blokiem
tongue.gif

Sługa Kruka

Member
Hej! Używałem tego programu (tylko na lekcji informatyki, gdzie nauczycielka nam go pokazała) i muszę powiedzieć, że nawet fajny. Można znaleźć nawet najmniejsze szczegóły i pobawić się trochę w oglądanie świata.
PS.: sory, za krótkiego posta, ale co jeszcze można napisać, jak wszystko zostało już napisane?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom