Kacperex
KacŚpioszek
Kiedyś wszystko się kończy. Niestety szkoda, że w takich okolicznościach. Oficjalnie musze odejśc z pozycji Admina. Według mass nie robie nic dla portalu, zaniedbuje obowiązki. Przykro mi się zrobiło , czytając takie rzeczy, ale niestety takie życie.
Zawsze będę odiwedzał to forum, bo to moje życie, tylko chce już trochę starości. Po prostu trochę wyrozumiałości.
Trzeba rzucić to wszystko, wychodzę z założenia, że jak się nie robi czegoś dobrze to sie rezygnuje, tak więc wiadomo dlaczego to robie.
Jutro oficjalnie ustawie jakiegoś wam admina, myślę, że się sprawdzi w tej robocie.
Za dużo oczekujecie, wszytskie obowiązki po mału mnie przytłaczają, niechce uciekac jak Clone bez słowa
Dziękuje wam wszystkim, może ktoś mnie będzie mile wspominał.
Z moimi przyjaciółmi będe trzymał kontakt to pewne.
Po prostu, życzę wszytskim tylu postów co ja
Do zobaczenia
Łaczy nas cisza,
Dzieli pomówienie,
Krzyk,
Wir zdarzeń,
Szorskie spojrzenie...
Kilka liter
Tworzacych przepasć,
Kilka gestów
bez znaczenie
I wrogie "Żegnaj!"
Zamiast "Do zobaczenia!"
Zawsze będę odiwedzał to forum, bo to moje życie, tylko chce już trochę starości. Po prostu trochę wyrozumiałości.
Trzeba rzucić to wszystko, wychodzę z założenia, że jak się nie robi czegoś dobrze to sie rezygnuje, tak więc wiadomo dlaczego to robie.
Jutro oficjalnie ustawie jakiegoś wam admina, myślę, że się sprawdzi w tej robocie.
Za dużo oczekujecie, wszytskie obowiązki po mału mnie przytłaczają, niechce uciekac jak Clone bez słowa
Dziękuje wam wszystkim, może ktoś mnie będzie mile wspominał.
Z moimi przyjaciółmi będe trzymał kontakt to pewne.
Po prostu, życzę wszytskim tylu postów co ja
Do zobaczenia
Łaczy nas cisza,
Dzieli pomówienie,
Krzyk,
Wir zdarzeń,
Szorskie spojrzenie...
Kilka liter
Tworzacych przepasć,
Kilka gestów
bez znaczenie
I wrogie "Żegnaj!"