Goede Morgen!

rafell

Member
Witam Was serdecznie. Na forum trafiłem przypadkiem. Można powiedzieć że "googlowałem" się troszeczkę o RPG.
Na imię mi Rafał, mam 20 (prawie) latek, mieszkam w małej dziurze nazywaną Nowym Sączem. Na co dzień pracuję jako mechanik w serwisie Fiata. Interesuje się przede wszystkim technologią PC, piłką nożną, dobrą muzyką oraz językami obcymi.
Jeżeli chodzi o gry RPG to udało mi się ukończyć takie tytuły jak Gothic, Gothic II i Noc Kruka, TES III oraz TES IV, Final Fantasy VIII i kilka mniej znanych tytułów. Aktualnie docieram Risen'a oraz ponownie Gothic'a II. W niedalekiej przyszłości biorę się za Gothic III.
Mam nadzieję że spędzę na forum wiele wspaniałych chwil.
Pozdrawiam wszystkich user'ów

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witam ;)
Poza FF grałem we wszystkie te tytuły, zacne gry. Niestety morrowinda nie ukończyłem :/
Co rozumiesz przez określenie "dobra muzyka"? Może coś więcej o tym napiszesz? ;]
Przeczytaj regulamin itp, baw się dobrze.

tomisakis

Whiskas
VIP
Hej.

Przecyztaj temat " Co w trawie piszczy" oraz regulamin do którego się stosuj. Miłej zabawy na forum.

PS. W końcu jakieś bardziej rozwinięte powitanie..

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
To miało być po niemiecku?

Witamy kolejnego użytkownika. Sądząc po twym przywitaniu będziesz dobrym nabytkiem. Zaznajom się z tematem dla nowych "Co w trawie piszczy" oraz poczytaj Regulamin dla relaksu. Gdy zechcesz możesz starać się o przydział do jednej z dwóch gildii : Najemników lub Buntowników. Jak posiadasz natomiast dużą wiedzę o Gothicu zapraszamy do Zakonu byś się tą wiedza podzielił z innymi. Pisz mądre oraz sensowne posty oraz oczywiście w języku polskim. Nie spamuj oraz nie promuj piractwa. Ogólnie to baw się dobrze.

Co do przywitania to jest jedno z nielicznych naprawdę dobrych przywitań od ostatnim dni.

rafell

Member
"Goede Morgen" raczej z języka niderlandzkiego :) Spędziłem troszeczkę czasu w Holandii więc pamiętam co nieco (bardziej jednak wolę angielski).
Co do "dobrej muzyki" to jestem bardziej za latami 70-90 :) Oczywiście jest to kwestia gustu ale jak dla mnie TO właśnie jest dobra muzyka. Jak wiadomo to o gustach się nie dyskutuje więc ten temat jak na razie można zamknąć.
Z wstąpieniem do gildii jak na razie się wstrzymam. Wolę tak jak w TES:IV być wolnym strzelcem z wyboru :) Jednak z biegiem czasu może się to zmienić.
Zatem biorę się do lektury póki jest na to czas bo jak się zacznie nowy tydzień to może być ciężko.
Pozdrawiam

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
70 - 90 to najlepsza muzyka jak dla mnie, więc tutaj się zgodzę :)

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Cieszę się, że przybywa coraz więcej nowych, widać, że byle jakim userem nie będziesz :)

Co do "dobrej muzyki" to jestem bardziej za latami 70-90 :)

Już Cię kocham za to! ! :) Chociaż jedna osoba będzie mnie popierała, bo większość ludzi tutaj raczej chyba jest za taką ciężką muzyką, której ja nie cierpię :) Lata 70-90 to bez dyskusji najlepsza muzyka.

Baw się dobrze!

Pozdrawiam, Daria.

BTW.
Wszyscy tylko regulamin, regulamin i regulamin, przecież i tak powszechnie wiadomo, że żaden nowy go nie czyta.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Już Cię kocham za to! ! :)

Ledwo przybył i już wyrywa nastki xD to się nazywa wejście smoka xD

Obym tylko równie mocnym wejściem smoka nie musiał cię z tego przybytku wykopać ;p
Dlatego zapoznaj się z zasadami tutaj panującymi i be good to me.

Jak czegoś nie wiesz pytaj a z pewnością ci podpowiedzą co i jak.

Witamy w Koloni Karnej

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
70 - 90 to najlepsza muzyka jak dla mnie, więc tutaj się zgodzę :)
Potwierdzam, mnóstwo dobroci ujrzało w tych czasach światło dzienne. A jakby tak się cofnąć jeszcze o jedną dekadę, to to jeszcze więcej perełek by się znalazło.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć Rafell, Sandencja Nowy Sącz hehe, znam miasto. Firma FAKRO, która ma tam główną siedzibę niedawno mnie przeszkalała w montażu okien dachowych. Następnym etapem jest wizyta w ich fabryce w Nowym Sączu, więc można wyskoczyć na browara :) Ale to rozmowy na później, m.in. w dziale Buntowników jak dostaniesz się do nas

Pozdrawiam i miłego pobytu życzę

Razor13

Member
Siemka .. Przeczytaj regulamin i przestrzegaj go!. Przeczytaj też temat co w trawie piszczy ?.. Baw się dobrze .

Do góry Bottom