Gość O Imieniu Nyatar W Nwn

Status
Zamknięty.

darkrider

Debile
Cześć!!

W grze NWN nie mogę znaleść gościa o imieniu Nyatar możecie mi wytłumaczyć gdzie mniej więcej on jest ?? Mam poradnik alr średnio kapuje te mapki. Jeśli ktoś wie to niech napisze, plis.

Pozdro darkrider

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Co prawda kilka miesięcy temu przeszedłem NWN + Oba dodatki ale nie jestem do końca pewien który to Nyatar. Mógłbyś nieco przybliżyć kto to jest i do czego jest ci on potrzebny?

darkrider

Debile
To jest facet, który stoi w centrum miasta. On daje ci misję: Wielkie Drzewo: Na Ratunek Zwierzętom.
Może to ci coś podsunęlo jeśli nie to zamknij temat a ja poszukam po innych forach ok ??

Pozdro darkrider

EdGaR

Member
O lol to banał.

QUOTE To jest facet, który stoi w centrum miasta. On daje ci misję: Wielkie Drzewo: Na Ratunek Zwierzętom.
Może to ci coś podsunęlo jeśli nie to zamknij temat a ja poszukam po innych forach ok ??

No to jak wychodzisz z tej świątyni to po lewej jest wielkie drzewo i tam stoi elf - Nyatar.
W jego misjii musisz iść do ZOO (dzielnica bogaczy) i uratować zwierzęta. Jest on nieufny i musisz mieć trochę perswazjii, żeby ci to wyjawił.

Pozdrawiam

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
QUOTE (EdGaR @ 09-02-2006, 16:48)
Jest on nieufny i musisz mieć trochę perswazjii, żeby ci to wyjawił.

Pozdrawiam
Tu się nie zgodzę. Jak ci nie powie - spróbuj jeszcze raz. On ma wpisany "low test" czyli masz średnio 50% szans na udany rzut perswazji przy charyźmie większej od 9. Nie udało się - spróbuj jeszcze raz. Praktycznie całą grę w ten sposób przeszedłem. : p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom