Gildie

Status
Zamknięty.

1drex1

New Member
Jestem nowy i mam pytania :p . Prosiłbym o dokłedne rozłożeni tematu gildii na części pierwsze. Poradniki niestety mi nie pomogły :( . Gdzie można przystąpić do poszczególnych gildii? Co one dają? Czym się zajmują poszczególni członkowie gildii? Czym się różni strażnik od paladyna? O co chodzi z tym czymś złodziei? Jeśli przyłączę się do np. strażyto cyz będę mógł wykonać zadania maga lub łowcy smoków? Trochę tego jest :lol: .

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Trochę niejasno to powiedziałeś ale spróbuję to wytłumaczyć.
Czym różni się paladyn od strażnika - strażnik jest po prostu niższą rangą która ma za zadanie pilnować miasta. Paladyn natomiast walczy w imię Innosa. Co jeszcze? Paladyni posługują się również magią. Do tego są silniejsi od strażników.

Gdzie można do nich dołączyć - Strażnikiem możesz zostać w mieście. Jednak wpierw musisz zostać obywatelem miasta. Jeśli jednak nie dasz rady to możesz rozwiązać zadania z gildią złodziei. Ale jak dla mnie to strata czasu. Nie musisz tego robić. W trzecim rozdziale natomiast możesz zostać paladynem. Jak już mówiłem paladynem nie zostaje się od tak sobie. Trzeba czegoś dokonać. Ale nie będe Ci psuł gry ; ).

Czy jeżeli dołączysz do straży to będziesz mógł wykonywać zadania dla łowców smoków, magów itp? Odpowiedź jest prosta. Nie. No może jest kilka wyjątków..

Co one dają - aby przejść grę musisz dołączyć do którejś z nich. A dają m.i.n zbroje i miecze ;p. Do tego dochodzi kilka zadań. Polecam tutaj najemnika ale to twój wybór..

Czym się zajmują - członkowie straży przeważnie pilnują porządku. Ale nie dotyczy to głównego bohatera. Paladyni stacjonują w górnej części miasta. Najemnicy.. Cóż jak to oni jedzą, piją i pilnują farmerów. Magowie.. Ćwiczą tajniki magii itp. Ale z głównym bohaterem jest inaczej. Gdy dołączysz już do jakiejś to zostaniesz gdzieś wysłany. Nie martw się nie będziesz miał nudnego życia ; )

Może być? :)

rad001

New Member
Ja bym ci polecał Maga Ognia, strażnikiem i najemnikiem masz małe sanse, że pokonasz orka-wojownika ale Magiem jak będziesz miał silny czar pokonasz go bez problemu np.Kula Ognia bardzo silny czar jedyny problem w tym że musisz zapłacić 1000 złota i przyprowadzić owce, ale jak masz dodatek Noc Kruka Vatras ci pomoże zostać Nowicjuszem, ale nie Magiem...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom