Gildia Zlodzieji

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
Mam pytanko... czy wedlug was warto ich wybic i isc do andre po exp czy ich zostawic przy zyciu i do nich przystapic ( a tym samym nie wykonac zadania i tracic punkty umiejestnosci na skradanie sie bo z tym sa zwiazane zadania)

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE Mam pytanko... czy wedlug was warto ich wybic i isc do andre po exp czy ich zostawic przy zyciu i do nich przystapic ( a tym samym nie wykonac zadania i tracic punkty umiejestnosci na skradanie sie bo z tym sa zwiazane zadania)

Moim zdaniem lepiej do nich dołączyć. Dlaczego? Otóż w 1 rozdziale jest prawie niemożliwym zabicie Casii oraz Ramireza. To są hardcorowcy gotowi na wszystko. Lepiej również nauczyć sie skradania gdyż przyda sie w grze ( mi sie przydało) np obrobienie jakiegoś kuferka
tongue.gif
Poza tym możemy zawiązać wiecej kontaktów i dowiedzieć sie to i owo. Zawsze dołączam do Gildi Złodziejów. Zysk Zysk i jeszcze raz Zysk.

Narq :]

doctor

Wariat
Weteran
EEE... ja nie chce nic mowic... ale ja ich pokonalem na 8 poziomie...
blink.gif

walka ogolnie nie byla wyrownana bo cassia jednym ciosem odebrala mi pol energi...
tongue.gif
ale dalem rade
huh.gif

G

Gray_Fox

Guest
QUOTE EEE... ja nie chce nic mowic... ale ja ich pokonalem na 8 poziomie... blink.gif
walka ogolnie nie byla wyrownana bo cassia jednym ciosem odebrala mi pol energi... tongue.gif ale dalem rade

Zdarza sie i tak. Wiesz, ty ich pokonałeś na 8 poziomie , ja na 6. ALE wtedy poleciały bluzgi w strone monitora, kiedy jednym ciosem ciągle mnie zabijała. Później już postanowiłem ze bede dołanczał do gilid złodziei. ( po ich pokonaniu.)

Unik, Obrona i jakas bron to podstawa do zwyciezstwa nad PRAWIE kazdym przeciwnikiem.Moze i Cassia jest dobra Remirez tez ale dasie ich zabic w miare szybko jak ktos ma problem w walce to moze kupic jakies czary.A teraz w sprawie dolaczenia do gildi zlodzei! Ja tam do nich dolaczam w sposob emmm uczciwy zaden Rengaru nie idze do paki +-uje sobie wszystkich i dostaje od Atyli nie 50PD tylko 300PD pozatym nawet fajne miesje sa w tej gildi i fajnie jest okradac ludzi w nocy. Najbardziej lubie sie wlamywac do ratusza.

WIEC WARTO DOLACZYC DO GILDI ZLODZEI.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
a ja jestem sprytniejszy;).. dołączyłem do GZ i niewiem czy to tylko mi ale zadanie z wyadniem ich dalej było do zaliczenia, kiedy wykonałem wsyztskie dla nich zadania, przed wyppłynięciem do irdorath dla większego lv. wydałem ich a potem zabiłem... zanim zabili ich strażnicy:D i najwięcej expa
wink.gif

Ale jak inni tak nie mają i tylko buga miałem to polecm dołączenie do nich...
Pozdrawiam Jodełko

Lord Viqux

Member
Wiecie co ja zawsze robię? Przyłączam się do nich, wykonuję wszystkie możliwe questy jakie oni moga dać. Jak już to zrobię, wyrzynam każdgo z nich i idę do Andre. Zyski sa ogromne, bo za questy, jakie oni dają i za schwytanie ich. Proste i najbardziej opłacalne.

G

Guest

Guest
Zawsze opłaca sie na początku wstapić do GZ, Casia nauczy Cię kradzieży kieszonkowej, a za każdego okradzionego +250PD, do tego sytuacje opisane wyżej, więc same korzyści. Na końcu oczywiście należy "zatrzeć" ślady współpracy z GZ. Pozdrawiam.
wink.gif

L

Levy

Guest
Mysłę że powinieneś przystąpić do nich. Ja tak zrobiłem. Przynajmniej nauczysz się kradzieży, która jest bardzo przydatna. Jednak wolę wykonywać tą opcję w G2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom