Gdzie Topielce

Status
Zamknięty.

Peja

Member
Witam, mam dziwny bug, jestem w Faring, sprzedałem skórę gnarowi, oraz dałem kamień przodków Tomowi, i muszę iśc z Wilsonem zabic topielce, więc poszliśmy tam zabiłem chyba 3 topielce i gadałem z Wilsonem on powiedział zabij topielce i misja polowanie z wilsonem czy jakoś tak zostałą wykonana, dobra idę dalej na cmentarz a tam nie ma ani jednego topielca, gdzie one są? przechodziłem gothica już 4 razy i zawsze topielce były w tym samym miejscu a teraz nic:/ wie ktoś może gdzie one są?????

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
i muszę iśc z Wilsonem zabic topielce, więc poszliśmy tam zabiłem chyba 3 topielce i gadałem z Wilsonem on powiedział zabij topielce i misja polowanie z wilsonem czy jakoś tak zostałą wykonana

więc jeśli została wykonana to w czym problem? Niby tam jest chyba z 7 tych topielców, nie 3, ale jeśli została wykonana to nie wiem o co ci chodzi. Pewie dlatego tam już nic nie ma, bo misja została zaliczona, a topielce pojawiają się tylko dla potrzeba tego zadania.

Peja

Member
CYTAT(Rangiz @ 27-08-2008, 16:13) index.php?act=findpost&pid=194317
więc jeśli została wykonana to w czym problem? Niby tam jest chyba z 7 tych topielców, nie 3, ale jeśli została wykonana to nie wiem o co ci chodzi. Pewie dlatego tam już nic nie ma, bo misja została zaliczona, a topielce pojawiają się tylko dla potrzeba tego zadania.

Ale, ja dostałem kolejne zadanie, zabij topielce, a misja polowanie z Wilsonem została wykonana, więc muszę poszukac tych topielców

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom