Gdzie To Jest?

Status
Zamknięty.

Patrykus

Member
Jestem w świątyni śniącego w 5 rozdziale. Doszedłem do jeziorka pełnego lawy i w solucji jest napisane że trzeba iść brzegiem i wchodzić to wejść w ścianach. Tylko tam nie ma żadnych wejść. Dajcie kod na 4 shamana albo powiedzcie gdzie to jest!

Pandrodor

Member
Jeziorko z lawą...hm...

Idziesz wzdłuż brzegu. Potem skaczesz po stopniach. Dochodzisz do wyspy/skały z małym takim czymś (nie wiem jak to nazwać :D ) , przekręć to. Jedziesz windą na dół. Na dole rozwalasz dziada. Xhyba dobrze mówię, dawno nie grałem. Spróbuj tak jak mówię, a inni niech skoryguj jak coś źle.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Yyy... nie jestem pewien bo w G1 grałem dawno temu.
Tam gdzię koło tego jeziorka trzeba wskoczyć i tam jakoś się zjedzie na dól i tam naciśnie się taki przycisk i drzwi się otworzą ( są koło chatki )
Sory za nie składną treśc ale jak już napisałem g1 przeszedłem dawno

szczurek

Menda serowa
Weteran
Są 2 jeziorka z lawą ;p Jeśli mówisz o tym z wysepką po środku do ktorej nie ma dojścia to musisz pobiegać dookoła, oczyścić komnaty i poprzełączać przełączniki. Wtedy wysunie się kładka do 4 szamana.

Wysoki93

Active Member
Przyznam się szczerze. że nie lubiłem tego rozdziału.
Grałem w G1 z kilkanaście razy i zawsze w tym momencie gry kończyłem :mellow:
Ale musisz się postarać do niego trafić bez kodów, bo w tej komnacie leży taki fajny mieczyk... ;)

Patrykus

Member
Nie chodzi o to! Tam windą w dół to wiem! Ale m chodzi o 4 shamana! Tam w nie ma żadnych wejść! Daj ktoś screena gdzie są wejścia plx.

Szczurek a jak tam dojść? Ja doszedłem do takiego gdzie jest winda czy o ten chodzi?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A, już wiem. Kurcze nie bardzo pamiętam jak to zrobić. Tam są takie wnęki w ścianach, i w tych wnękach są chyba przęłączniki. Jak naciśniesz wszystkie to wysunie się most do tej wyspy i tam będzie szaman w chatce. Pokombinuj bo ja nie bardzo pamiętam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nie chodzi o ten z windą. Cofnij sie do miejsca gdzie byl strażnik świątynny i 2 pełzacze. Przejdz tą bramą i skręć w prawo. Kawałek dalej z podłogi co jakis czas powinny wysować się kolce. Jak takie miejsce zobczysz to jesteś blisko ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom