Witam zacząłem grac w gothica, postanowiłem zostac myśliwym, w związku z tym walczę kuszą. I tutaj pojawia się mój problem - nie mam pojęcia gdzie kupic naboje do kuszy w SO. Za pomoc bardzo dziękuję.
Wydaje mi się, że u tych samych ludzi, co strzały do łuku. Na pewno u Cavalorna - jeśli Mordragh zaprowadzi cię do Nowego Obozu, po drodze znajdziesz chatę Cavalorna. Sprzedaje on sprzęt myśliwski, łuki, kusze i amunicję.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.