a więc przymierzam się do kupna oryginalnej sagi Gothic (Gothic, Gothic 2 i Gothic 2: Noc Kruka) w jednym zestawie, wiecie, taki pack. chciałbym, abyście polecili mi jakąś stronę, gdzie można kupić coś takiego online i jest dostępne na stanie...
powiedziałem przecież, że tylko G, G2 i GNK, walić G3.
znalazłem coś takiego po dużo lepszej cenie niż na gram.pl, gdzie zresztą jest nakład wyczerpany: http://www.gry-sklep.pl/index.php?p687,saga-gothic-ex
zainwestować w to?
Na allegro.pl pewnie znalazłbyś kilka złotych taniej, ale to i tak bardzo tanio. Gothic 1, 2 i NK za nędzne 24zł? Aż grzech nie kupić Zaufaj mi stary, jak raz zagrasz w gothica i mniej więcej zrozumiesz, o co w nim chodzi to nie oderwiesz się od tej wirtualnej rzeczywistości
jeśli mam być szczery, to przeszedłem tą grę wiele razy i czas na oryginał no i chyba wyrzucę te marne kilka złotych na oryginał tej gry ;] btw, Arven, masz podobne imię jak postać z mojego opowiadania, które kiedyś pisałem, jesteś fanem Bleacha? xd
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.