Gdzie Jest Varek ?

Status
Zamknięty.

d.a.w.i.d

Member
Mam pytanie jestem w Monterze i mam 75% Reputacji wiec moge iść do przywodcy ale gdy wchodze do jego sali zastaje pusty tron. Probowalem wszystkiego ale na nic. Mógłby ktos pomoc moze ma ktos taki sam problem i wie jak go rozwiazac wiec prosze o szybka odpowiedz, Moze jest jakis kod na sprowadzenie Vareka????

Xelitas

Member
Też miałem taki problem. Najlepiej prześpij się do rana, a potem sprawdź czy nadal go nie ma. Jeśli nie będzie, to wczytaj poprzedniego save'a, albo wpisz w konsoli `spawn Varek` (musi być z dużej litery).

d.a.w.i.d

Member
dzięki to pomoglo ale teraz mam nowy problem. Porozmawialem z Varekiem jedyne czego nie zrobilem to nie powiedzialem ze moge zmiażdżyć okare. Z tego co czytałem w poradniku teraz trzeba iść do sanforda i zaczac rewolucje ale mam tylko opcje pohandlujmy i nic innego. Co mam zrobić??????????????

Xelitas

Member
Ten problem z uwalnianiem Montery był już kiedyś tutaj poruszany. Po prostu zacznij atakować Vareka, a Sanford automatycznie sie do ciebie przyłączy.

d.a.w.i.d

Member
Próbowałem niestety bezskutecznie zabiłem wszystkich najemnikow i orków w Monterze ale ona nadal była w niewoli orków. Niewiem moze zrobilem cos nie tak na poczatku save'a ma tylko jednego dlatego nie pozostanie mi nic innego jak granie od początku :)

A jedna Montere udało mi sie odbić ale mam 2 nowe problemy:
1. Nie moge uwolnic gorna (nie mam zadnych opcji dialogowych) a wyzwoliłem juz gothe i odbudowalem z Shawnem i tam gdzie jest oboz orków kolo gothy nikogo juz nie ma . Mm takze jego pierscien.
2. Niewiem jakie sa jeszcze misje w faring. Mam tylko takie : Jaskinia Rocko, Zamek w Faring. Wykonalem juz misje od flinta, mitcha, tego mysliwego (jakos na T), Wilsona, Gnora, Mojoka i goroka, anulowałem misje od Toma ze skorą bo powiedzialem Gnorowi że sam upolowalem tę skóre. Macie moze jakies pomysly na dalsze misje.
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDŹ!!!

Acha i może wiecie czy w tym obozie jest jakis szef. Powinien byc na tronie ale tam go niema a jak wiecie jak sie nazywa to prosze podac imie bo jak cos to go kodem sprowadze. THX

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom