Gdzie Jest Talbin?

Status
Zamknięty.

Demola

Member
Oddaje Talbinowi jego skore topielca, po czym chce on wrocic do terenow Khorinis. Odprowadzam go do przeleczy (Talbin zatrzymuje sie), po czym gdy z nim gadam to mowi ze sam nie wejdzie to jaskini (jaskinia wczytujaca tereny Khorinis). W tym wypadku mowie mu zeby szedl za mna (on zamiast isc za mna do tej jaskini to stoi debil w miejscu). Wchodze do jaskini, wczytuje sie mapa Khorinis i patrze... a Talbina nie ma.. wracam przez jaskinie do miejsca gdzie stal i co? TEZ GO NIE MA... wnioskuje ze poszedl za mna przez ta jaskinie a interfejs gry sprawil ze zniknal mi z oczu i jest gdzies na terenach Khorinis. No a zadanie oczywiscie dalej NIEWYKONANE. W polskiej wersji jezykowej jest to zadanie pt: Musze sie stad wydostac.

GDZIE MOGE ZNALEZC TALBINA? Czytalem na innym forum ze jest na farmie Akila...sprawdzilem..Lobarta tez sprawdzilem i dupa. Dodam tylko ze nie bylem kolo drzwi do przełęczy gdyz uzylem teleportu do miasta.

Potak

Member
Przy ognisku na Farmie Akila ;) Za budynkiem, często wszyscy tam siedzą :)

matix24

Member
U mnie po przejsciu na tereny khorinis czekal przed przelecza i w nagrode dal mi chyba pusta rune (niepamietam) pozniej wracal na farme akila i caly czas siedzi

Pandrodor

Member
A ja mam jeszcze jedno pytanie xD W 2 rozdziale jak wracałem z GD to zabrałem ze sobą oprócz Diego też Bilgota. (Ten z kopalni, zadanie "Klątwa Bilgota") W 4 rozdziale jeszcze odpoczywał przed starą kopalnią, ale po zabiciu Pandrodora już go tam nie było...w koszarach też go nie ma. Gdzie go mogę znaleźć?

Potak

Member
Znika, Bilgot przetsaje tak jakby istnieć :) Tyle mogę Ci powiedzieć :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom