G3 - Elite Nordmar Armor

Status
Zamknięty.

avearivald

Member
Siemka!

Zacznę od tego, że to jest w zasadzie moja pierwsza próba jakiejkolwiek modyfikacji gothica, tak więc proszę o odrobinkę wyrozumiałości :) Zazwyczaj jestem zainteresowany teksturami w prawie każdej grze w którą gram, dlatego też pierwsze co chciałem spróbować to ulepszyć/odnowić jeden z moich ulubionych pancerzy z serii Gothic ;) Proszę o komentarze, pozytywne czy też negatywne a jeżeli już krytykę to konstruktywną. Każdy koment zostanie doceniony :)

W każdym razie mam nadzieję, że się wam spodoba! ;)
DOWNLOAD

ScrenShoty PRZED/PO

PS. LINK NA WORLD OF GOTHIC
PS2. Instrukcja "instalacji" jest w pliku .txt, tekstury poprawiałem na najnowszym patchu (1.74) ale powinny działać z każdą wersją 1.7x

POZDRAWIAM :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Całkiem ładna ci wyszła. Zdecydowanie bardziej podrasowana niż oryginał.
Nieźle, pracuj dalej :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No teksturki wyglądają bardzo ładnie, jeżeli się tym interesujesz to mógłbyś przenieść pancerz paladyna ze Zmierzchu Bogów do zwykłej Trójki, albo jakoś poprawić jego wygląd, bo szczerze mówiąc to bidnie wygląda, identycznie jak pancerz orka tylko ma inny kolor.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No no, muszę przyznać, że dobra robota. Sam nie znam się 'fachowo' na grafice, ale jako laikowi bardzo mi się podoba. Wygląda o wiele lepiej niż oryginał. Tak jak mówi Yeed, pracuj dalej, bo masz cholera talent :).

Ave

avearivald

Member
Absolutnie nie śmiem twierdzić, że znam się na jakiejkolwiek grafice! Tekstury udało mi się edytować tylko dzięki forum themodders i zamieszczonemu tam tutorialowi. Pomimo wszystko bardzo cieszy mnie ciepłe przyjęcie mojej pracy z Waszej strony ;)

Przyznaje że ze zbroją paladyna trzeba coś zrobić chociaż to nie jest mój "klimat". Jak kiedyś będę miał pomysł to coś spróbujemy zdziałać ;) Na ten moment polecam te tekstury: LINK chociaż osobiście uważam, że są mocno przekombinowane (i mają wpływ na wygląd pancerza orka ponieważ zbroja paladyna dzieli z nim jakieś opcje odbijania światła czy coś takiego, nie wiem dokładnie, jeszcze tak się w to nie wgryzłem ;)). Generalnie zbroja trochę "spoza" świata Gothic, pomimo to fajna ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom