G3 Czy Opłaca Sie Kupowac ?

Status
Zamknięty.

ga21

New Member
Czy wg. was oplaca sie kupic Gothic 3 ? Sam nie posiadam tej gry , ale mam nadzieje ze mi i innym nie zdecydowanym na zakup ten temat pomoze . :)

Broother

Member
Gra może i jest gorsza od "jedynki" i "dwójki" (fabuła), ale jeśli nie grałeś, kup zdecydowanie. Może akurat tobie ta część spodoba się najbardziej? Moim zdaniem w każdego Gothica trzeba zagrać :p

Thran

Che Świniara
Tak jak broother jak ci się ta część podoba to kupuj tylko zauważ że ma spore wymagania więc jeśli niemasz mocnego kompa to radzę ci nie kupuj tej części jeśli niemasz mocnego kompa ;)

daria

Szejn
Weteran
A jakiego masz kompa? Podaj parametry, bo jak już powiedział Raven, jak masz mieć problemy z odpaleniem i graniem przez słabego kompa, to nie radzę, tylko się namęczysz i to wszystko...
A jeśli Twój komp pociągnie chociaż na średnich detalach, to czemu nie masz kupić? Tu nie ma opłaca się czy nie. Jak już sam zagrasz, to wtedy ocenisz, czy to był dobry wybór.
Ja, jak miałam starego kompa i mi nie dźwigał 3 części, to i tak ją miałam. Chociaż zrobiłam tylko kilka misji i pobiegałam trochę, to powiem szczerze, że mnie się podobało... kupić warto, a czy się opłaca, to sam zobaczysz :)

eifersucht

Member
Ja powiem tak: opłaca się zagrać :) A jakim sposobem grę posiądziesz to już Twoja sprawa :p

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
CYTAT(eifersucht @ 23-11-2008, 21:33) index.php?act=findpost&pid=203681
Ja powiem tak: opłaca się zagrać :) A jakim sposobem grę posiądziesz to już Twoja sprawa :p

grę mam :), grać będę - spróbuję - chociaż obawiam się że komp nie pociągnie - pozostaje zmienić kompa :p
ps widziałam że 4 grudnia wchodzi g3 zmierzch bogów - korci mnie :blink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom