Fpp Up

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CHciałbym wam przedstawić Jescze nei skonczony ale myśle że gotowy do reklamy - portal FPP Up.

Na wstępie prosze o wypisanie plusów i minusów.

Ocena portalu:
Proszę abyście oceniali w ten sposób:
Treść merytoryczna(działy, newsy) x/10

serwer strony(webd.pl jest): x/10

grafika strony(sam przerabiałem szate
tongue.gif
)/forum(szata z szablonu[narazie], tu niestety nic nie zdziałam): x/10 / x/10

Ogólnie strone: x/10
Ogólnie forum(mało jest userów i tematów bo wkońcu zaczynamy reklame dopiero nie?): x/10

Oraz po głębszym wmyśleniu ocenili cały nasz serwis: x/10

Opis strony:

Strona poświęcona jest grą typu FPP. Zapraszam do obejzenia naszej Kroniki, w niej są zapisane najważniejsze wydarzenia.

Chciałbym także was poinformować ze coś ejst z szatą, i nie wszyscy widzą obrazek w tle, ci co go nie widzą(niech żałóją - Cichy sie spisał
tongue.gif
) powinni widzieć czarne tło(początkowo było widoczne białe
tongue.gif
). Nasza strona(moja i Szczurka) - FPP Up ma inną etmatyke niż reklamowane tu najczęściej strony, więc myśle ze podniesicie ocena za oryginalność. ZAchecam do zarejestrowania się na Forum i pisania na nim.

To chyba wszystko co mam wam do przekazania.

PZDR

EDIT: Jeśli nie che wam siętylu ocen dawać to poprostu wypiszcie plusy i minusy... i dajcie ogólna ocene... Komentójcie
dry.gif

PS: Aktyalnie STRONa nie działa, coś jest z webd.pl, ale forum jest na yoyo.pl węc działa
wink.gif
.

EDIT@:strona już działa
biggrin.gif
.

ozi

Athlete
Weteran
Heh... Dobra, już mam czas Jedłko ;P Moge wejść na Waszą stronkę ;D

Ocena portalu: 9/10

Serwer strony: 10(?)/10
Nie znam się na tym, ale dam 10, bo fajnie wszystko wygląda xP

Ogólnie strone: 7/10
Ponieważ, forum nie działa :p Jak klikam z twojego posta pisze, że nie można wyświetlić serwa i jak wchodze przez stronkę też ;]

Ogólnie forum: 10/10
Już się da wejść :p Foro spoko ;]

Kushi

Weteran
Weteran
Treść merytoryczna(działy, newsy) 7/10
Stanowczo za mało o moim kochanym CoD, jeżeli powiększycie dział CoD-a do tylu artów co CS to dam 10
biggrin.gif
. Ogólnie ładne arty.

Serwer strony(webd.pl jest): 7/10
Wiadomo, lepszy ten niż darmowe syfy, ale zacytuje słowa mojego kolegi: "bo ciągle się wiesza, ma jakieś downy"

Grafika strony(sam przerabiałem szate tongue.gif)/forum(szata z szablonu[narazie], tu niestety nic nie zdziałam): 8/10 / 5/10
Stronka ładna, szkoda że przy mojej rozdzielczości się rozjeżdża logo
Polecam poszukać na invisionize czegoś ciekawszego i bardziej pasującego do stronki

Ogólnie strone: 8/10
Ogólnie forum(mało jest userów i tematów bo wkońcu zaczynamy reklame dopiero nie?): 5/10
Ogólnie fajnie
Stanowczo za dużo działów. Radzę pobawić się z podforami

Oraz po głębszym wmyśleniu ocenili cały nasz serwis: 7/10

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE Ponieważ, forum nie działa
tongue.gif

Eeeee, mi i innym userom all działa(bo nikt do mnie nie pisał
tongue.gif
), nie wiem co jest, a co ci wyskakuje jak chesz wejsć? bo nie kojaże co może być. czasem forum nie działa, jak sa przerwy łączności z bazą danych, ale to tylko czasem, i na krótko...

@#$PS$#@>>Do Szczurka<<: Ej zakleklamuj nas na Gnet
tongue.gif

cichy

Member
Stronka bardzo fajna, dobrze dobrana tematyka, ogólnie spox:

Treśc merytoryczna(działy, newsy)8/10
O każdej grze jest napisane po trochu, najwięcej o CS'ie, więcej napiszcie np. o CoD i będzie dobrze.

Serwer strony(webd.pl): 8/10

Cóż nie znam się na serwerach, ale stronka wygląda całkiem fajnie.

Grafika strony: 9/10 8/10
Nawet fajnie to wszystko wygląda tylko myślałem, że tło nie będzie podzielone na kilka kawałkow tylko, że będzie jednolite.

Ogólnie strone: 8/10
Ogólnie forum: 6/10 myśle, że foro się rozwinie głownie ze wzgledu na tematyke

Cały serwis: 8/10

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE (cichy @ 27-03-2006, 10:24) Treśc merytoryczna(działy, newsy)8/10
O każdej grze jest napisane po trochu, najwięcej o CS'ie, więcej napiszcie np. o CoD i będzie dobrze.
Ja grałem w CS'a najwięcej, to zajmuje się głownie tą grą, a nie moja wina że inni się lenią, CoD'a nie mam teraz na kompie, ani na płycie xD, w ET to szczur pracuje i nie będu mu nic zaburzał... WIęc all zażalenia co do działow to już do redaktorów... Lares i Blair grali w CoD'a i chyba jeszcze go mają na kompie więc...
PZDR, dzięki za wysokie oceny
tongue.gif

Blair

Członek #RN
VIP
Więc tak ...

Grafika strony : 8/10 - najbardziej podoba mi się logo
tongue.gif
a tak na serio zaje*isty jest layout strony który zrobił cichy , pozdro dla niego.

Działy - 10/10 - dużo działów , można sie wiele dowiedzieć

Grafika: Forum 7/10 - troche gorsza od grafiki strony , moim zdanie wygląd forum mógłby bardziej pasować do layoutu strony...

Strona : 9/10

Forum : x/10 - jeszcze nic tam nie pisałem chociaż jestem moderatorem , niemialem za bardzo czasu na to ale napewno bede wypełniał swoje obowiązki .
narazie nie mam zdania na temat forum .

Ocena ogólna serwisu : 8/10 - narazie strona się jeszcze rozwija , nie jest jeszcze ukończona ale już wyglada bardzo dobrze
biggrin.gif

Jedi

Caporegime
VIP
Bodoba mi się ztrona, i jako że lubie gry FPP, to mi sie podoba bardziej
tongue.gif

Ale przydał by się fajniejszy klimacik na foroom, bo jest takie trochęmało przejżyste. Mogło by być trochę jaśniejsze i było by gitess.
tongue.gif

Ogólna moja ocena to 8/10

Ocena foroom 9/10

Ocena strony 7/10

Pozdro

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Chciałbym serdercznie zaprosić all graczy ET, ale tym razem z innej okazji, na forum sa już gildie, i można się do nich zgłaszać... Jeśli tylko w każdej gildi będzie po 5 graczy(narazie jest po 2) ew. po 4 jak nie uda sie z 5-cioma to ruszamy i będą walki gildi, w grze
wink.gif
. Zapraszam jeszce raz serdecznie, nie z powodu tego bo chce abyście obejzeli strone czy postowali na forum, chce abyście wspomogli gildie...
tongue.gif
, przy tym dobrze się bawiąc w ET
tongue.gif
.
Zapraszam także do tego tematu, znajdziecie tam wstępne info na temat Gildii.

PS: Gildie są troszke inne niż w ET, ale będzemy to rozgrywać w tej że grze.... A jak to sam o to zadbam...

Megarion

El Presidente
Mimo, że fanem strzelanek nie jestem, to weszłem na stronę, żeby zobaczyć co z nią się dzieje (widziałem ją już jakiś czas temu).

- Lay - kolorystyka niezła, jedynie taka linia odcina kawałek z CoD od znaczka z CS i niezbyt to estetycznie wygląda. Ale też zbytnio nie przeszkadza. 8/10

- Materiały - najwięcej o grach, w które nie gram
mad.gif
O CoD i CoD2 zaś bardzo mało, więc ten jakże ważny punkt dostaje 7/10

- Jportal - nie jest to php - fusion ani samoróbka, ale przynajmniej działa poprawnie - 7/10

- Serwer - działa jak na razie świetnie, 10/10

- Forum - jest nieźle, zero spamu i świetna atmosfera, troche mało rozwinięte - 9/10

Średnia - 8+/10

Kacperex

KacŚpioszek
Dobra i ja ocenie Ci tego sajta, już się bój
biggrin.gif

Lay strony - Masakra jedyne co jest fajne to logo nawet nice. Kolorystyka czerni i bieli mnie przestraszyła i wiem, że jest masakryczna tu masz 1/5 za logo
biggrin.gif

Merytoryka - Tu jest nawet dobrze, ale jeszcze dużo brakuje Wam do osiągnięcia dobrego portalu. tu 3/5 za chęci i wiem, że na tym się nie skończy...

Cms - Boże uciekaj na php - fusion tylko tyle Ci radzę
smile.gif

Serwer - webd nie jest zły, ale ma swoje złe chwile. Przy dużej bazie ciężko chodzi. tu masz 3/5.

Forum - byle do przodu a jest dobrze 4/5

Ogólnie? - 3/5

Oby tak dalej....

szczurek

Menda serowa
Weteran
Taa, servis padl jakis czas temu bo jodeł nie zapłacił za serve a potem nie chciało mu sie bazy odzyskać ^_^ Pozatym wkladaliśmy w to za mało serca więc nic by z tego dalej nie wyszło.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Szczurek nie znasz calej sytuacji ;].

Był hack na strone, chcialem odzyskać baze, ale najpóźniejsza była po hacku wiec nei warto było płącić za serwer jak nie ma strony ;/. RObił bym ją od nowa, ale nie wiedzieć czemu yoyo.pl usunęło forum fpp up ;/, link był do yoyo, a bazy także nie miałem. Więc jednym słowem kur... Ehh...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom